TMP - Bugi w wersji 27
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
TMP - Bugi w wersji 27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
Zauważyłem że po aktualizacji do 27 nie działa przycisk przywracania zamkniętej zakładki. Tzn. mogę z rozwijanej listy wybrać ostatnie 10 zamkniętych stron, ale nie działa to jak kliknę na ten przycisk. Zresztą podobna rzecz, bo kliknąłem na pasek menu i dalej Dostosuj wybrałem "Zamknięte okna" i tu nawet gorzej bo otwieram, zamykam nowe okna, a przycisk całkowicie jest nieaktywny. Kolejna rzecz: menu kontekstowe - mam jedną pustą opcję bez tytułu, okazuje się że to odświeżanie strony, które mam niby ustawione na 15 sekund. Nawet jak wyłączam całkiem odświeżanie to nadal mam zaznaczone 15 sekund. Tez macie te błędy?
- Gość
Odp: Bugi w wersji 27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
To jeszcze raz ja. Teraz się okazało, że te opcje to część Tab Mix Plusa, który rzeczywiście nie w pełni działa z wersją 27, a nie wina przeglądarki. Ale TMP używam już kilka lat i nie zwróciłem uwagi że to są jego opcje, a nie te wbudowane w samą przeglądarkę.
- Gość
Odp: TMP - Bugi w wersji 27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
Ostatnio zamknięte karty i okna oraz przywracanie ostatnio zamkniętej karty są jak najbardziej dostępne bez Tab Mix Plusa, którego nigdy nie używałam i u mnie te opcje działają prawidłowo.
- beata072
- Z nami od: 27 lutego 2010, 04:18
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
Witam.
Nie za bardzo wiem,w którym temacie zapytać-więc spróbuję tutaj:
Po aktualizacji do wersji 27 zaczęły pojawiać się na niektórych stronach "podświetlenia" niektórych,pojedynczych wyrazów-po najechaniu na nich kursorem otwierają się "ramki/podpowiedzi"(nie wiem jak to się fachowo nazywa). Jak to coś usunąć/zlikwidować?
Nie za bardzo wiem,w którym temacie zapytać-więc spróbuję tutaj:
Po aktualizacji do wersji 27 zaczęły pojawiać się na niektórych stronach "podświetlenia" niektórych,pojedynczych wyrazów-po najechaniu na nich kursorem otwierają się "ramki/podpowiedzi"(nie wiem jak to się fachowo nazywa). Jak to coś usunąć/zlikwidować?
- Ceberebek
Już znalazłem-to gówno,które się zainstalowało "bez pozwolenia" to chyba mozilla maintenance service.
Można się śmiecia pozbyć z panelu sterowania
Można się śmiecia pozbyć z panelu sterowania
- Ceberebek
• Strona 1 z 1