MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Automatyczne wciskanie przycisku

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Automatyczne wciskanie przycisku

Postautor: wiktorwspanialy » 26 maja 2010, 11:04

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

Witam serdecznie ;)

Znalazłem stronę do darmowego dzwonienia na stacjonarne i komórki w Polsce!!

http://www.darmodzwon.eu/

Strona działa i jest super ;) Jest tylko małe "ALE" - co ok 2 minuty trzeba naciskać na ekranie pojawiający się przycisk: "kontynuuj rozmowę..."

Obrazek

W związku z czym poszukuję programu lub kogoś kto napisze jakiś skrypt bądź stworzy wtyczkę pod firefox, aby przycisk wciskał się automatycznie powiedzmy co około 1min 50sek, a najlepiej żeby była możliwość zmiany częstotliwości wciskania przycisku (w przypadku jakiś zmian administratora). A może jest możliwość aby przycisk był wciskany w momencie pojawienia się na ekranie (wtedy niepotrzebne by było określanie częstotliwości).

ps. Ja osobiście kompletnie się nie znam na programowaniu i pisaniu skryptów, w związku z czym proszę o podpowiedzi w sposób zrozumiały dla laika ;)

Liczę na pomoc
wiktorwspanialy

Odp: Automatyczne wciskanie przycisku

Postautor: Grzegorz » 27 maja 2010, 15:21

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.3a5pre) Gecko/20100525 Minefield/3.7a5pre

Być może Mirek napisze Ci skryptozakładkę lub skrypt userjs, do tego czasu polecam wypróbować rozszerzenie iMacros for Firefox lub DejaClick, może spełni Twoje oczekiwania.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator

Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Postautor: Mirek » 27 maja 2010, 16:49

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.1.9) Gecko/20100315 Firefox/3.5.9

Nie chciało mi się tam rejestrować ani dzwonić (do nieznajomych), dlatego nie pomogłem...
Mirek
Moderator

Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37

Postautor: sbb » 18 marca 2014, 22:02

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0

Polecam program Auto Keybot.
sbb

Wróć do Przeglądarka Firefox