Wcześniej strona normalnie działała u mnie. Dzieje się to od jakiegoś czasu tak jakby samo z siebie. Metodą prób i błędów (stwarzałem nowy profil firefoxa i na nim było wszystko ok) doszedłem do tego, że plik prefs to powoduje, a dokładniej któraś z tych linijek:
- Kod: Zaznacz cały
user_pref("flashgot.media.YouTube.decode_signature_func", "/* Not encoded. */ if (params.stream.sig) { return params.stream.sig; } /* 2014-04-16: https://s.ytimg.com/yts/swfbin/player-vflj8NE0I/watch_as3.swf */ var s = params.stream.s; if (!s) { return ''; } var swap = params.swap; var a = s.split(''); swap(a, 23); a.reverse(); a = a.slice(2); swap(a, 55); a = a.slice(2); return a.join('');");
user_pref("flashgot.media.YouTube.decode_signature_func.auto.last_update_ok", true);
user_pref("flashgot.media.YouTube.decode_signature_func.auto.last_update_time", 1397648247);
user_pref("flashgot.media.YouTube.decode_signature_func.timestamp", 16172);
user_pref("flashgot.media.dm", "FlashGet 2.x");
user_pref("flashgot.media.iconInstalled", true);
user_pref("flashgot.multiDir", "C:\\Users\\PeeWuu\\Desktop");
user_pref("flashgot.options.tabSelectedIndexes", "3");
user_pref("flashgot.recentDirs", "[\"C:\\\\Users\\\\PeeWuu\\\\Desktop\"]");
user_pref("flashgot.version", "1.5.5.98");
user_pref("font.internaluseonly.changed", true);
user_pref("gecko.buildID", "20140314220517");
user_pref("gecko.mstone", "28.0");
user_pref("gfx.direct3d.last_used_feature_level_idx", 1);
user_pref("idle.lastDailyNotification", 1397572776);
user_pref("intl.charsetmenu.browser.cache", "windows-1250, ISO-8859-2, windows-1252, UTF-8");
user_pref("network.cookie.cookieBehavior", 1);
user_pref("network.cookie.prefsMigrated", true);
user_pref("network.proxy.type", 4);
No i tu pojawia się pytanie do Was - co tu może być nie tak? Linijki flashgota raczej problemem nie są, może to ostatnie - network proxy?
Załączam także mój cały plik prefs http://speedy.sh/TghSR/prefs.js
I jeszcze mam dodatkowe pytanie na które w ogóle nie znam recepty. Otóż filmy coś typu click to play (strony tvn24, dzień dobry tvn) nie chcą się wyświetlać. Klikam na przycisk play i nic się nie dzieje. Tworzenie nowego profilu firefox nie pomaga, reinstall flasha (z początku myślałem że to jego wina) też nic nie daje. Na chrome sprawdzałem i działają normalnie.
Liczę na odpowiedź, pozdrawiam