witam,
w firefox wpisując w adres tylko pierwsza litere "w" od razu dopisuje mi strone. jak to zlikwidowac. dodam ze usunąłem historie, ciasteczka, zmienilem ustawienia na "bedzie używał ustawien uzytkownieka" , i ustawilem "nie pamietaj historie wyszukiwanie i formularzy" . co mogle to wyczuscilem kilka razy ( historie, ciasteczka, pliki tymczasowe).
dodaje rozniwz ze nie che zmienic ustawienia Podpowiedziw pasku adresu na: "nie podpowiadaj" gdyż nie o to chodzi żeby w ogóle nie podpowiadało.
chodzi o to że konkretną strone podpowada mimo że nie odwiedzam ją i mimo wykasowani historii. w zakładkach tez tej strony nie mam.
mysle ze to jakis złośliwy programik mi cały czas cos instaluje żeby podpowiadało w pasku adresu.
podpowiadanie strony w pasku adresu FireFox
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
podpowiadanie strony w pasku adresu FireFox
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
- marsjan111
- Z nami od: 01 maja 2014, 11:53
Odp: podpowiadanie strony w pasku adresu FireFox
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
Czyli nie chodzi Ci o całkowite wyłączenie w about:config tego: browser.urlbar.autocomplete.enabled
Jeśli Ci podpowiada, a wykasowałeś historię itp. to pewnie wyświetla Ci te strony które masz w zakładkach. Zobacz czy masz koło tej strony co Ci podpowiada żółtą gwiazdkę. Jeśli nie to to rzeczywiście dziwna sprawa.
Jeśli Ci podpowiada, a wykasowałeś historię itp. to pewnie wyświetla Ci te strony które masz w zakładkach. Zobacz czy masz koło tej strony co Ci podpowiada żółtą gwiazdkę. Jeśli nie to to rzeczywiście dziwna sprawa.
- Gość
• Strona 1 z 1