Witam. Jako, że Fx używam w kilku miejscach, więc od momentu ukazania się wersji 29 postanowiłem i ja używać funkcji Sync., jednak coś mi nie wychodzi..
Poustawiałem wszystko na laptopie w domu i zalogowałem się do konta Sync. Potem chciałem zsynchronizować wszystkie zakładki do Fx w komórce w Samsungu Galaxy S4 i po części to się udało.. po części, bo zostało przesłanych tylko z 80 % zakładek..
Dzisiaj natomiast w pracy chciałem zsynchronizować sobie Fx do ustawień i zakładek takich, jakiem mam na laptopie w domu i znów wyszło to samo co z komórką... brak kilkunastu zakładek, a te które się zsynchronizowały, to często się poprzestawiane.. nie wiem czemu tak się dzieje...
Dlatego też chciałem spytać na czym dokładnie to polega, tzn. jak utworzyć i zapisać taką wersję Firefoxa z którek potem można "kopiować"-synchronizować wszystko do innych przegladarek...?
Sync - synchronizacja zakładek, ustawień, itp.
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Sync - synchronizacja zakładek, ustawień, itp.
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
- jarmk
- Z nami od: 16 lutego 2007, 09:49
Odp: Sync - synchronizacja zakładek, ustawień, itp.
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:32.0) Gecko/20100101 Firefox/32.0
Sync od wersji Fx 29 działa po nowemu i jeżeli w domu i pracy masz różne wersje tzn. starsze to nic tego pewnie nie wyjdzie.
Nie wiem jak to jest przy wersji mobilnej Fx ale możliwe że tak samo.
Nie wiem jak to jest przy wersji mobilnej Fx ale możliwe że tak samo.
- _Puma_
- Z nami od: 31 października 2005, 19:34
Odp: Sync - synchronizacja zakładek, ustawień, itp.
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
I w domu i w pracy mam Fx 29 i tylko z tą wersją kombinowałem synchronizację poprzez Sync.. nigdy wcześniej nic takiego nie robiłem..
- jarmk
- Z nami od: 16 lutego 2007, 09:49
• Strona 1 z 1