znikająca ikonka Gmaila
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
znikająca ikonka Gmaila
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
witam, mam taki problem iż po przejściu na FF 29 i doinstalowaniu nowej wersji Gmail Managera ikonka tegoż dodatku ciągle mi znika... tzn docelowo powinna być na pasku dodatków, lecz po restarcie przeglądarki "przenosi" ją na pasek "główny" z prawej strony okna wyszukiwania... a po jakimś czasie w ogóle znika z tego paska (ew po kolejnym restarcie FF) i muszę ją na nowo umieszczać tam gdzie chcę by była... może ktoś się spotkał z podobnym problemem bo ja nawet nie mam pomysłu z czego to może wynikać:/ dodam może jeszcze, że pozostałe ustawienia pasków, ikonki etc działają prawidłowo i są tam gdzie być powinny (więc raczej nie jakieś uprawnienia zapisu)
- zimnyjaklod
Odp: znikająca ikonka Gmaila
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
W wersji 29 nie ma paska dodatków, wszystkie rozszerzenia przepisane zostały, by ikony leżały na pasku nawigacji lub w menu hamburger.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
mam Classic Theme Restorer i ogólnie w pracy nie mam tego problemu...
ps. przegranie profilu odpada bo mam inne zakładki i ciut inne dodatki
ps. przegranie profilu odpada bo mam inne zakładki i ciut inne dodatki
- zimnyjaklod
żadnych pomysłów gdzie może leżeć przyczyna?
- zimnyjaklod
Jeśli jest to ten Gmail Manager, który był ostatnio aktualizowany w 2011, to może najlepszym rozwiązaniem będzie zmiana na inny o podobnej funkcjonalności i aktualizowany na bieżąco np https://addons.mozilla.org/pl/firefox/a ... startless/
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0
dzięki ale to nie to, jakby ktoś miał kiedyś podobny problem to w ustawieniach gmail managera -> konta -> modyfikuj (zaznaczone konto) -> pasek narzędzi -> wyświetlaj na pasku narzędzi -> ctraddon_addon-bar (a nie addon-bar)
- zimnyjaklod
• Strona 1 z 1