http://s6.ifotos.pl/img/ffpng_eshnxpp.png
Takie to to mrugajace i wnerwiajace, da sie to jakos wylaczyc?
2 pytanie, czy v30 firefoxa posiada juz wtyczke shockwave flash preinstalowana? bo nie pamietam czy w v29 juz tez byla, w kazdym badz razie jak ustawiam w dodatkach na nigdy nie aktywuj i tak filmy np na yt sie normalnie otwieraja a instalowalem v30 po wczesniejczym odinstalowaniu v29 i adobe flash. Wczesniej na v29 jak mialem tak ustawione zawsze pytal mnie czy wlaczyc albo kazal wlaczyc.
Czy mozna to wylaczyc...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Czy mozna to wylaczyc...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
- dowcip
- Z nami od: 22 maja 2014, 23:28
Odp: Czy mozna to wylaczyc...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0
1.
W Stylish należy utworzyć następujący styl:
Można też wyłączyć jedynie specyficzne statusy, przykładowe selektory wyglądają tak:
statuspanel[type="overLink"] .statuspanel-label
statuspanel[type="status"] .statuspanel-label[value^="Looking"]
statuspanel[type="status"] .statuspanel-label[value^="Connect"]
statuspanel[type="status"] .statuspanel-label[value^="Waiting"]
statuspanel[type="status"] .statuspanel-label[value^="Transfer"]
2.
Nie, Firefox nie ma i nie będzie miał wtyczki shockwave flash preinstalowanej. Co więcej za jakiś czas nastąpi rezygnacja z używania tej wtyczki. Filmy na YouTube otwierają się być może dlatego, że dostarczane są za pomocą html5 a nie kontenera flashowego.
W Stylish należy utworzyć następujący styl:
- Kod: Zaznacz cały
@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
statuspanel {display: none !important;}
Można też wyłączyć jedynie specyficzne statusy, przykładowe selektory wyglądają tak:
statuspanel[type="overLink"] .statuspanel-label
statuspanel[type="status"] .statuspanel-label[value^="Looking"]
statuspanel[type="status"] .statuspanel-label[value^="Connect"]
statuspanel[type="status"] .statuspanel-label[value^="Waiting"]
statuspanel[type="status"] .statuspanel-label[value^="Transfer"]
2.
Nie, Firefox nie ma i nie będzie miał wtyczki shockwave flash preinstalowanej. Co więcej za jakiś czas nastąpi rezygnacja z używania tej wtyczki. Filmy na YouTube otwierają się być może dlatego, że dostarczane są za pomocą html5 a nie kontenera flashowego.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Odp: Czy mozna to wylaczyc...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
1. Dziala, dziekuje.
2. Troche to dziwne ze nie instalowalem flasha a jest, no zobaczymy jak to v30 bedzie chodzic, mam jakies takie wrazenie ze strony mi dluzej sie laduja na v30.
2. Troche to dziwne ze nie instalowalem flasha a jest, no zobaczymy jak to v30 bedzie chodzic, mam jakies takie wrazenie ze strony mi dluzej sie laduja na v30.
- Gość
• Strona 1 z 1