MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

niebezpieczne wtyczki

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

niebezpieczne wtyczki

Postautor: art_ » 04 lipca 2014, 13:33

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0

Hej.

Mam pytanie, czy da się wyłączyć wszystkie komunikaty o niebezpiecznych wtyczkach ? Nie da się z tym żyć, pomimo tego że daję akceptuj ten(firefox) dalej ją blokuje, przez co strony nie wyświetlają się poprawnie

dzięki i pozdrawiam

P.S. Proszę bez biadolenia o tym że to niebezpieczne etc...
art_

Odp: niebezpieczne wtyczki

Postautor: Olaf » 17 lipca 2014, 09:27

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36

Jestem tego samego zdania kto dał wam prawo decydować za użytkownika o tym jaka wtyczka ma być uruchomiona a jaka zablokowana.
Co za czasy nastały żeby oprogramowanie samo decydowało o tym co użytkownik może a czego nie. Robi się z nas niedorozwiniętych intelektualnie.
Niestety coraz bardziej irytuje mnie ingerencja firefoxa w to jak mam używać tej przeglądarki a już jej szybkość działania po tej nowej wersji ma naprawdę dużo do życzenia. Jest to teraz najwolniejsza przeglądarka.
Olaf

Odp: niebezpieczne wtyczki

Postautor: art_ » 28 lipca 2014, 11:33

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0

rozumiem że się nie da ?
co do wypowiedzi Olaf'a ja korzystam z FF tylko i wyłącznie z przyzwyczajenia, ale tak mnie zaczynają wkurzać te wtyczki i itp, że pomalutku uczę się Opery...
art_

Wróć do Przeglądarka Firefox