Nie działa przywracanies sesji
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nie działa przywracanies sesji
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
Nie działa mi przywracanie sesji. Nie mam żadnych dodatków do tego. Po prostu mam zaznaczoną opcję: Po uruchomieniu programu Firefox: wyświetl okna i karty z poprzedniej sesji. Zawsze po włączeniu mam stronę startową. Ani po normalnym zamknięciu z kilkoma otwartymi kartami, ani po błędzie przeglądarki, gdzie też były otwarte karty to zawsze po wznowieniu mam tylko stronę startową.
- Gość
Odp: Nie działa przywracanies sesji
A może Ty nie wyłączasz Firefoxa. Po wyiksowaniu, czyli zamknięciu, w menadżerze zadań proces Firefoxa i containera działa w tle? Właśnie, - może pozornie zamykasz? Może otwierasz tylko nowe okno w tle? Włącz menadżer zadań i podziwiaj. Zakładając, że w about:config nie było mieszane i nic nie zostało pomylone jakimś dodatkiem configuration mania, albo tabmixem, to chyba nie ma innej optyki...
Wybacz staremu, że takie coś zmyślam.
Wybacz staremu, że takie coś zmyślam.
Moje słowa starzeją się ze mną i prowadzą do ściany.
- Garu
- Z nami od: 31 stycznia 2014, 18:55
Odp: Nie działa przywracanies sesji
Wiesz co, wyszła głupia sprawa. Zawsze po wyłączeniu przeglądarki albo przed włączeniem oczyszczałem sobie programem CCleaner. Teraz okazało się, że miałem tam zaznaczoną opcję czyszczenia sesji w Firefoxie. Przez lata nie miało to wpływu, bo miałem profil z TMP i tam jest wbudowana sesja w tym dodatku, ale teraz na nowym nie miałem tego, a tu nagle zawsze po włączeniu przeglądarki wyskakiwała strona startowa, chociaż zawsze miałem zaznaczoną sesję. Jak to na wszystko trzeba uważać. Masz przeglądarkę a tu ci bruździ taki CCleaner...
- Gość
• Strona 1 z 1