Witam po aktualizacji firefoxa do weersji 32.01 mam ogromne problemy z wtyczką Adobe, nie odtwarza mi żadnych filmów, ciagle wyskakuje informacja ze wtyczka uległa awarii.
Próbowałem odinstalować flash player(za pomocą uinstaler flash player) i ponowną instalacją , na stronie pomocy Adobe jest obrazek i pisze ze jak chmurka i opona się ruszają to oznacza ze flash player działą poprawnie , no i jest chmurka poruszająca się, a także opona, ale filmiki jak nie działają tak nie działają , wtyczka jest ustawiona na "zawsze aktywuj" zarówno ie ma aktualną wtyczkę flash jak i sama przeglądarka jest ok (aktualizowana do najnowszj wersji) nei mam już pomyslu co moze być ni tak :/ proszę o pomoc
Firefox 32.01 i wtyczka flash
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Firefox 32.01 i wtyczka flash
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:32.0) Gecko/20100101 Firefox/32.0
- edekzkrainykredek
Odp: Firefox 32.01 i wtyczka flash
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/37.0.2062.94 Safari/537.36 OPR/24.0.1558.53
ściągłem właśnie Opere i tutaj ten błąd nie występuje, tak więc to na 100% problem najnowszej aktualizcji firefoxa 32.01 po meczu zassam starsza wersje ff i zobaczymy czy nadal będzie problem z wtyczką, póki co działam na operze :/
- edekzkrainykredek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/37.0.2062.94 Safari/537.36 OPR/24.0.1558.53
Chyba zaczne pracować dla Firefoxa ! Czekając na was to bym świat chyba doczekał .....
Do rzeczy na 1000% jest konflikt Adobe flash player z najnowszą wersją firefoxa 32.01 oraz wersją beta 33 na systemie winodows 8.1 , na operze i IE Adobe działa bez zarzutu, filmy wszędzie się wczytują w obydwu w/w wersjach ff ciągle wyskakiwał błąd "wtyczka uległa Awarii" w końcu zassałem wersję Firefoxa 30.0 i bęc działa ! mam nadzieję że uda się to w miarę szybko naprawić (o ile ktokolwiek zauważy mój post) i o ile ktokolwiek odpowie mi na e-mail z działu pomocy
pozdrawiam
Do rzeczy na 1000% jest konflikt Adobe flash player z najnowszą wersją firefoxa 32.01 oraz wersją beta 33 na systemie winodows 8.1 , na operze i IE Adobe działa bez zarzutu, filmy wszędzie się wczytują w obydwu w/w wersjach ff ciągle wyskakiwał błąd "wtyczka uległa Awarii" w końcu zassałem wersję Firefoxa 30.0 i bęc działa ! mam nadzieję że uda się to w miarę szybko naprawić (o ile ktokolwiek zauważy mój post) i o ile ktokolwiek odpowie mi na e-mail z działu pomocy
- edekzkrainykredek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0
Odpowiedzi możesz oczekiwać tylko poprzez zgłoszenie buga na https://bugzilla.mozilla.org/enter_bug.cgi
Dział pomocy nic nie zrobi, jeżeli sam nie ma tego buga.
A w zasadzie Fundacja Mozilla nie ma działu pomocy.
Dział pomocy nic nie zrobi, jeżeli sam nie ma tego buga.
A w zasadzie Fundacja Mozilla nie ma działu pomocy.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
• Strona 1 z 1