Witam,
Jest jakiś sposób żeby firefox a dokładniej pasek adresu działał w takim sam sposób jak na chrome bo ciężko mi jest się od tego odzwyczaić:/ Zainstalowałem instantfox i co prawda wyglądem to już przypomina chrome czyli tylko "jedno miejsce na wpisywanie adresu, słów, itd" Ale funkcjonalnością to już nie to bo nie ma tego auto uzupełniania, jest tylko uzupełnianie w oparciu o to co mam w zakładkach czy historii a ja bym chciała żeby to uzupełnianie działało tak samo jak na głównej stronie google czy ww wspomnianej przeglądarce chrome.
PS.Mój lisek to najnowsza wersja ściągnięta prosto od mozzili
Z góry dziękuje Wam za wszystkie pomocne informacje:)
Pasek adresu a"la Chrome
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Pasek adresu a"la Chrome
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0
- Ania81
- Z nami od: 15 grudnia 2014, 00:40
Odp: Pasek adresu a"la Chrome
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0
Czyli chodzi o to, by wszystko, co wpisujesz w pasku adresu było wysyłane na serwer google? Dopóki w statucie fundacji mozilla jest dbanie o prywatność użytkownika, Firefox nie będzie tak działał.
Przykro mi
.
Przykro mi
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Odp: Pasek adresu a"la Chrome
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0
No rozumiem, ale może istnieje jakiś sposób na obejście tego?:D Może trzeba coś zmienić w about:config:) Może być to nie łatwy sposób, ale pojętna jestem i szybko się uczę więc raczej sobie poradzę:P
- Ania81
- Z nami od: 15 grudnia 2014, 00:40
• Strona 1 z 1