MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Problem z przeglądarką, kartami i paskiem adresu

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Problem z przeglądarką, kartami i paskiem adresu

Postautor: kamilo29 » 23 grudnia 2014, 11:23

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0

Witam

Mam taki o to problem od kilku dni z przeglądarką Firefox ver.34.0.5.
Zawsze jak zamykam i otwieram przeglądarkę, to pozostawiam otwarte karty/strony, które wyświetlają się po otworzeniu ponownym przeglądarki.
W opcji "PO URUCHOMIENIU PROGRAM FIREFOX" ustawione jest : WYŚWIETL OKNA I KARTY Z POPRZEDNIEJ STRONY".
Jednakże nie wiem co się stało, ale teraz za każdym razem po zamknięciu i otworzeniu przeglądarki, zamiast kart z poprzedniej sesji wyświetla się tylko jedna karta ze stroną startową. Nie wiem co mam ustawione albo co się stało. Tak jakby przeglądarka resetowała to ustawienie za każdym razem.

Drugi problem, to brak w pasku adresu linku/adresu wyświetlanej strony. Nie ma nic, jest tylko wyszukiwarka google widoczna. Zawsze był adres/link.

Nie mam pojęcia co się stało, albo co zrobiłem. I nie umiem sobie z tym poradzić.

Bardzo proszę o pomoc i wskazówki.

Dziękuję i pozdrawiam
Kamil
kamilo29

Z nami od: 03 lipca 2014, 21:51

Odp: Problem z przeglądarką, kartami i paskiem adresu

Postautor: dexter » 23 grudnia 2014, 11:29

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0

Co do drugiego, to czy problem jest widoczny w trybie awaryjnym (Pomoc -> Uruchom ponownie z wyłączonymi dodatkami)?
dexter
Moderator

Z nami od: 02 października 2004, 21:30

Odp: Problem z przeglądarką, kartami i paskiem adresu

Postautor: kamilo29 » 23 grudnia 2014, 11:47

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0

Uruchomiłem ponownie w trybie z wyłączonymi dodatkami, potem zamknąłem. I uruchomiłem ponownie i...pomogło na obydwa problemy:)
Nie rozumiem o co chodzi, ale grunt, że działa i karty oraz pasek adresu wyświetlają się po ponownym uruchomieniu przeglądarki.

Dziękuję
kamilo29

Z nami od: 03 lipca 2014, 21:51

Wróć do Przeglądarka Firefox