Angielskie menu youtube ocb.?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Odp: Angielskie menu youtube ocb.?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:36.0) Gecko/20100101 Firefox/36.0
W sumie nie napisałeś jeszcze, czy wszystko posprawdzałeś - np.: Firefox Portable (PL), DNS, hosts, inny komputer w tej samej sieci, tryb awaryjny Windowsa (z włączoną obsługą sieci)...
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0
Ale to jest śmieszne po aktualizacji do najnowszej wersji, wszystko działało dobrze tylko przez 3 dni potem ,wywaliło to samo żałosna ta przeglądarka sie z tym robi. Ma w sobie jakiś bubel techniczny i tyle . 
- PLANETARNY
- Z nami od: 18 lutego 2014, 21:06
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0
Nic już z tym nie zrobisz. Ja mam problem że jak szybko otwieram w tle dwie, trzy karty to potem tych kart nie można zamknąć, jak z nich wyjdę to nie mogę na nie wejść. Ponad rok próbowałem to rozwiązać, ale też za cholerę nie mogę. Tylko nowy profil może pomóc, ale oczywiście doprowadzenie wyglądu nowego profilu do tego co było na starym jest praktycznie niemożliwe. Każdy addon by musiał mieć import ustawień itp.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0
Z dotychczasowych danych trudno jednoznacznie stwierdzić, czy to wina przeglądarki (zwłaszcza, że nigdzie nie znalazłem podobnego przypadku). Z tego co widzę dane o języku zapisują się w ciasteczku PREF dla youtube.com. Jest ono ustawiane np. na stronie https://www.youtube.com/html5 (na samym dole wybiera się język odtwarzacza). Może jakiś zewnętrzny program czyści ciasteczka? A może problem się rozwiąże jak przejdziesz na odtwarzacz HTML5? Trudno powiedzieć - bo nie sprawdziłeś wielu wymienionych przeze mnie sugestii (nie tylko tych z poprzedniego posta).
Można w ostateczności też stworzyć jakiś skrypt np. dla Greasemonkey, który będzie ciągle ustawiał odpowiedni język w ciasteczku - o ile w tym tkwi problem...
Można w ostateczności też stworzyć jakiś skrypt np. dla Greasemonkey, który będzie ciągle ustawiał odpowiedni język w ciasteczku - o ile w tym tkwi problem...
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
Mirek pisze:Z dotychczasowych danych trudno jednoznacznie stwierdzić, czy to wina przeglądarki (zwłaszcza, że nigdzie nie znalazłem podobnego przypadku). Z tego co widzę dane o języku zapisują się w ciasteczku PREF dla youtube.com. Jest ono ustawiane np. na stronie https://www.youtube.com/html5 (na samym dole wybiera się język odtwarzacza). Może jakiś zewnętrzny program czyści ciasteczka? A może problem się rozwiąże jak przejdziesz na odtwarzacz HTML5? Trudno powiedzieć - bo nie sprawdziłeś wielu wymienionych przeze mnie sugestii (nie tylko tych z poprzedniego posta).
No skrypt jakiś by był super rozwiązaniem ,jak by ustawiał i pilnował polskiego menu, tylko jaki program to czysci niby nie wiem , bo po odśweierzeniu wszystko działa prawidłowo ,jest polskie menu odtwarzacza.
- PLANETARNY
Ok mam rozwiązanie :
Odtwarzacz wideo HTML5 YouTube
Ustawiłem to i wszystko git działa poprawnie.
Odtwarzacz wideo HTML5 YouTube
Ustawiłem to i wszystko git działa poprawnie.
- PLANETARNY
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3