Jak mam się pozbyć nieaktywnego Java deployment toolkit
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Jak mam się pozbyć nieaktywnego Java deployment toolkit
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 (.NET CLR 3.5.30729)
Jak mam się pozbyć nieaktywnego dodatku (FF go wyłączył) Java deployment toolkit 6,0,190,4, który pozostał mimo instalacji (aktualizacji) nowszej wersji tegoż dodatku.
- Beata1995
Odp: Jak mam się pozbyć nieaktywnego Java deployment toolkit
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100402 Firefox/3.6.3
Java deployment toolkit stwarza problemy - na przyszłość proszę skorzystać z wyszukiwarki.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
Właśnie skorzystałem z wyszukiwarki Google
następne zapytanie co zamiast wadliwych dodatków adobe flash player shock wave itp.
poza tym usuwam całkowicie FF a on i tak po instalacji ma dodatki
a po Aktualizacji z v.31 do 39 programach mam 2x FF macie kupe błędów których nikt nie sprawdza.
dopiero po ponownej dezinstalacji i instalacji która potrzebuje dostępu online jest jeden FF ale z tymi samymi błędami mimo usuwania całkowitego zewsząd.
następne zapytanie co zamiast wadliwych dodatków adobe flash player shock wave itp.
poza tym usuwam całkowicie FF a on i tak po instalacji ma dodatki
a po Aktualizacji z v.31 do 39 programach mam 2x FF macie kupe błędów których nikt nie sprawdza.
dopiero po ponownej dezinstalacji i instalacji która potrzebuje dostępu online jest jeden FF ale z tymi samymi błędami mimo usuwania całkowitego zewsząd.
- Hah
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
W nowej instalacji FF znajdziesz zawsze to, co masz zainstalowane w systemie. Jeśli masz nieaktualne zainstalowane pluginy i activexy, to Firefox je odnajdzie, ale alarmuje, że to dyployment toolkit jest be, albo, że adobe flash player jest niebezpieczna, bo nieaktualna. Tam takie widzi się, np zbugowaną javę. Jak masz badziewia, to Firefox je pokazuje. To nie jego wina. W about:plugins masz wtyczki i ścieżki. Jeśli odinstalujesz np silverlighta, to nie będzie on widoczny w wtyczkach Firefoxa.
Hah - zaskoczyłeś mnie, a winny powinien być ukarany...
Hah - zaskoczyłeś mnie, a winny powinien być ukarany...
Moje słowa starzeją się ze mną i prowadzą do ściany.
- Garu
- Z nami od: 31 stycznia 2014, 18:55
• Strona 1 z 1