Witam mój problem wygląda tak. Nie mogę włączyć Firefox'a, ponieważ wyskakuje mi komunikat że przeglądarka jest już uruchomiona. W menadżerze zadań próbowałem "zbić" ten proces ale bez skutku. Deinstalacja też nie pomogła ponieważ deinstalator zostawił pliki które były otwarte w tym procesie.
Profilu też nie mogę usunąć bo jest tam otwarty proszę o pomoc.
Problem z procesem firefox.exe
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z procesem firefox.exe
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/6.0; MAARJS)
- 20rafi02
Odp: Problem z procesem firefox.exe
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0
W programach odinstaluj mozilla maintenance service. To aktualizer działający w tle. Potem po uruchomieniu FF w zaawansowanych opcjach aktualizacje, zaznaczasz, nie sprawdzaj dostępności aktualizacji i potem odznaczasz aktualizowanie wyszukiwarki.
Dodatkowo, gdy było rozszerzenie do blokowania reklam w Firefoxie, a zainstalowany w systemie adfender, to będzie błąd uruchomienia FF. To samo mogą robić ustawienia w avast, jakiegoś tuneup, czy innego programu.
Dodatkowo, gdy było rozszerzenie do blokowania reklam w Firefoxie, a zainstalowany w systemie adfender, to będzie błąd uruchomienia FF. To samo mogą robić ustawienia w avast, jakiegoś tuneup, czy innego programu.
Moje słowa starzeją się ze mną i prowadzą do ściany.
- Garu
- Z nami od: 31 stycznia 2014, 18:55
Odp: Problem z procesem firefox.exe
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/6.0; MAARJS)
Dziękuję za odpowiedź. Niestety nie pomogło lecz już udało mi się to naprawić trzeba było usunąć wszystkie klucze z rejestru które były z ff i zrestartować komputer wtedy problem ustąpił a proces firefox.exe już się nie uruchamia teraz można zainstalować przeglądarke na nowo:)
Lecz podziękuję za odpowiedź
Lecz podziękuję za odpowiedź
- Gość
• Strona 1 z 1