Czy jest taka opcja z lisku żeby zapisal mi karty i okna, zalozmy mam otwarte 3 okna, w nich kolejno 3, 5, 4 karty. Chce to wszystko zapisac aby moc kiedys otworzyc jednym kliknieciem, mimo ze juz pozamykane i przegladam strony na innych kartach? Byloby bardzo przydatne, dzieki za odpowiedz, dexter czekam
Zapisane okna i kart
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Zapisane okna i kart
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
Siemasz
Czy jest taka opcja z lisku żeby zapisal mi karty i okna, zalozmy mam otwarte 3 okna, w nich kolejno 3, 5, 4 karty. Chce to wszystko zapisac aby moc kiedys otworzyc jednym kliknieciem, mimo ze juz pozamykane i przegladam strony na innych kartach? Byloby bardzo przydatne, dzieki za odpowiedz, dexter czekam

- xxxxxddd2
Odp: Zapisane okna i kart
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
Można zapisać za jednym zamachem wszystkie karty z jednego okna - kliknij prawym przyciskiem myszy na dowolnej karcie (lub pasku kart) - i wybierz: Dodaj zakładki do wszystkich kart. Skrót klawiszowy: CTRL + SHIFT + D.
Tylko operację musisz powtórzyć dla każdego okna.
Ewentualnie można też np. z pomocą dodatku Session Manager zapisać całą sesję (czyli wszystkie okna, ze wszystkimi kartami i parę innych danych) - a potem ją odtworzyć.
dexter\\\\\\Mirek
Tylko operację musisz powtórzyć dla każdego okna.
Ewentualnie można też np. z pomocą dodatku Session Manager zapisać całą sesję (czyli wszystkie okna, ze wszystkimi kartami i parę innych danych) - a potem ją odtworzyć.
dexter\\\\\\Mirek
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
• Strona 1 z 1