Informowanie że URL jest już otwarty w innej grupie zakładek
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Informowanie że URL jest już otwarty w innej grupie zakładek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.75 Safari/535.7
Witam,
Mam otwartych 6 grup z wieloma zakładkami w każdej grupie.
Chciałbym wiedzieć że otwarta obecnie konkretna strona jest już otwarta w innej grupie zakładek - że jest otwarty już jej duplikat po prostu.
Informacja ta nie powinna sprawdzać tylko samej domeny gdyż można mieś otwarte różne np. artykuły prasowe na stronie wp.pl gdzie URLe są zupełnie inne a domena ta sama.
Dlaczego szukam takiego rozwiązania?
Obsługuję system RT (Request Ticket) czyli wsparcia technicznego i grupuje sobie zlecenia wg. tematów w grupach zakładek. Chciałbym być informowany że mam otwarte dane zlecenie gdy otwieram je z głównej kolejki ponownie.
Mam nadzieję że można coś takiego uzyskać.
Dziękuje za Firefox'a i grupy zakładek = super opcja!.
Pozdrawiam
Marcin Przysowa
Mam otwartych 6 grup z wieloma zakładkami w każdej grupie.
Chciałbym wiedzieć że otwarta obecnie konkretna strona jest już otwarta w innej grupie zakładek - że jest otwarty już jej duplikat po prostu.
Informacja ta nie powinna sprawdzać tylko samej domeny gdyż można mieś otwarte różne np. artykuły prasowe na stronie wp.pl gdzie URLe są zupełnie inne a domena ta sama.
Dlaczego szukam takiego rozwiązania?
Obsługuję system RT (Request Ticket) czyli wsparcia technicznego i grupuje sobie zlecenia wg. tematów w grupach zakładek. Chciałbym być informowany że mam otwarte dane zlecenie gdy otwieram je z głównej kolejki ponownie.
Mam nadzieję że można coś takiego uzyskać.
Dziękuje za Firefox'a i grupy zakładek = super opcja!.
Pozdrawiam
Marcin Przysowa
- Gość
Odp: Informowanie że URL jest już otwarty w innej grupie zak
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:12.0a1) Gecko/20120131 Firefox/12.0a1
Mówisz o zakładkach czy kartach (Grupy kart, aka Panorama)?
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.75 Safari/535.7
Grzegorzu, chodzi mi o 'Karty' czyli zakładki na pasku zakładek które można przekładać pomiędzy grupami zakładek (CTRL+SHIFT+E).
- SiB
- Z nami od: 31 stycznia 2012, 10:52
Witajcie, nazwa jak nazwa
. KARTY w Pasku zakładek mam otwarte w różnych grupach kart (ctrl+shift+E) i szukam sposobu by ogarnąć te karty - szczególnie mieć informacje że otwarta teraz strona ma duplikat i w której z tych grup kart się znajduje.
Wczoraj znalazłem dodatek 'deDuplicate-tab' który gdy wykryje duplikat to daje guzik do zamknięcia wszystkich duplikatów... a ja chciałbym nie zamykać tylko wiedzieć w której, najlepiej coś na zasadzie:
"zamknij ten duplikat i przenieś mnie do jego starszego duplikatu do konkretnej grupy kart z otwarciem danej karty"
Sądzę że w złym wątku forum jestem a temat się zrealizuje tylko za pomocą dodatków - proszę potwierdźcie moje przypuszczenie.
Wczoraj znalazłem dodatek 'deDuplicate-tab' który gdy wykryje duplikat to daje guzik do zamknięcia wszystkich duplikatów... a ja chciałbym nie zamykać tylko wiedzieć w której, najlepiej coś na zasadzie:
"zamknij ten duplikat i przenieś mnie do jego starszego duplikatu do konkretnej grupy kart z otwarciem danej karty"
Sądzę że w złym wątku forum jestem a temat się zrealizuje tylko za pomocą dodatków - proszę potwierdźcie moje przypuszczenie.
- SiB
- Z nami od: 31 stycznia 2012, 10:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
również proszę o pomoc w tej kwestii
mam jedno okno mozilli z którego korzystam jednak mam w nim ponad 1200 otwartych kart gdzie sporo sie ich powtarza, w jaki sposób mógłbym usunąć już zdyblowane karty? tak żeby zamiast np 3 stron onet.pl pozostała tylko jedna?
Pozdrawiam
mam jedno okno mozilli z którego korzystam jednak mam w nim ponad 1200 otwartych kart gdzie sporo sie ich powtarza, w jaki sposób mógłbym usunąć już zdyblowane karty? tak żeby zamiast np 3 stron onet.pl pozostała tylko jedna?
Pozdrawiam
- Bamba
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
Zerknij tu: viewtopic.php?p=232562#p232562
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
• Strona 1 z 1