Witam.
Mam problem gdyż na komputer dostał się wirus i blokuje mi strony na firefox jakby nie miał internetu
chyściłem historię instalowałem od nowa firefox skanowałem adv cleanerem i nodem nie ma żadnych rozszerzeń ani dodadków pomocy!!
Firefox nie ładuje stron jakby nie mał internetu wirus !
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Firefox nie ładuje stron jakby nie mał internetu wirus !
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C)
- Dejw2303
POMOCY!! Mozilla nie ładuje stron. Problem ze złoślwym.. opr
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; SLCC2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; Tablet PC 2.0; .NET4.0C)
Witam mam poważny problem.
Skanowałem czym się dało reinstalowałem przeglądarkę czyściłem cashe dosłownie co się dało problem oczywiście dotyczy tego że jakiś szajz zaatakował mi przeglądarkę i nie idzie tego wywalić ie działa normalnie ale mozilla nawet tron nie łąduje wcześniej jak reinstalowałem przeglądarkę i wszedłem szybko na jakieś kilka stron to one normalnie cały czas działały ale nie działała za to cała reszta. Pomóżcie chrome również tak samo. Standardowa Diagnostyka była zrobiona i nic kaplica...
Skanowałem czym się dało reinstalowałem przeglądarkę czyściłem cashe dosłownie co się dało problem oczywiście dotyczy tego że jakiś szajz zaatakował mi przeglądarkę i nie idzie tego wywalić ie działa normalnie ale mozilla nawet tron nie łąduje wcześniej jak reinstalowałem przeglądarkę i wszedłem szybko na jakieś kilka stron to one normalnie cały czas działały ale nie działała za to cała reszta. Pomóżcie chrome również tak samo. Standardowa Diagnostyka była zrobiona i nic kaplica...
- Dejw23032
• Strona 1 z 1