Niedawno zaczęłam sobie korzystać z tego Pocketa. Skoro już jest na wyposażeniu przeglądarki, to uznałam, że wypróbuję. Bardzo mnie zdziwiło, że po kliknięciu na ikonę nie ma odnośnika, który otwiera stronę z moimi "zakładkami". Czy tę stronę trzeba sobie po prostu dodać do zakładek, czy to jakaś niedoróbka? A może tylko u mnie tak jest? Nie mam najnowszej wersji FF, więc nie wiem...
A może jest jakiś dodatek, który udoskonali tę opcję? Bo tak głupio mieć jedną ikonę na pasku, żeby dodawać stronki, a drugą w zakładkach, żeby móc te dodane stronki przeglądać...
@Edycja:
Dziś zauważyłam jeszcze jedną niedogodność. Otóż w przypadku niektórych stron z listy zakładek w Pocket, po kliknięciu w jedną z nich, zamiast do tej strony, przenosi mnie na jakąś wersję do czytania na Pocket i dopiero tam mogę kliknąć w "wyświetl oryginał". Nie znalazłam żadnych ustawień, aby to zmienić i móc od razu przechodzić do wybranej strony. Naprawdę nikt nic nie wie? Ktoś tu w ogóle używa tego Pocket-a? A może nie warto sobie tym dziadostwem zawracać głowy?