Kolego i88:
chore to jest chętne oglądanie reklam, jak pewnie niektórzy czynią, z czego cieszą się nadawcy reklam, a oglądanie prywatnych pokazów erotycznych jest jak najbardziej ludzką czynnością, od tysięcy lat potrzebną, tylko od niedawna jest taka możliwość w formie elektronicznej dzięki internetowi.
Jeśli chodzi o te GŁUPIE i NIESKUTECZNE zabezpieczenia strumieni wideo to dobrze wiem o tym i wiem jak się to nazywa: DMCA. Najśmieszniejsze, gdy potem znajduję mnóstwo filmików z Chaturbate gotowych do pobrania za darmo i ze znakiem... "protected by DMCA" ha ha. Kolejna kpina z hackerów. Zdolni ludzie pokonują wszelkie zabezpieczenia i rozpowszechniają za darmo publicznie to, co powinno być niby ukryte. Te zabezpieczenia DMCA nie mają nic wspólnego z tym, że od niedawna nie mogę wyświetlić tych kamerek, za to pomogła ciekawa sztuczka, ale to już w Chrome: gdy wstawiłem mu w user-agenta dane przeglądarki Microsoft Explorer z jakimś chyba nowszym Windowsem. Wtedy przeglądarka wysyła do serwera fałszywe dane, że jest np. nowszą wersją w nowszym Windows. I nagle kamerki się otwierają poprawnie

. Szkoda, że MyPal ciągle totalnie się zawiesza i jest wolniejszy od starego Chrome.