MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Firebird i Multizilla - BŁĄD

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Firebird i Multizilla - BŁĄD

Postautor: provent » 15 grudnia 2003, 11:37

Przeglądarka: Opera/7.22 (Windows NT 5.1; U) [pl]

siema, nie wiem czy ten błąd był juz opisany na forum, ale moge powiedzieć, że z mojej strony zrobiłem prawie wszystko by go znaleźć, niestety nie powiodło mi się :-?. Poza tym musze dodać że jestem nowym userem mozilli i ... (wszyscy chyba wiedzą o co chodzi ;-) )

Zainstalowalem w Mozilla Firebird 0.7 Mutzille, oczywiście w wersji 1.1.34 (d), lub nowszą, o ile istnieje (sam nie wiem, kliknolem po prostu na link: http://multizilla.mozdev.org/xpi/multiviews-v1134.xpi. Wszystko pięknie ładnie się instaluje, restart przeglądarki i błąd :(

taki jak na tym shocie http://mkociak.osiedle.net.pl/files/smieci/mozilla-bug.png

jak wiecie o co biega to please o pomoc :-), bo nie moge korzystać z przeglądarki, a nie chce mi się jej a nowo instalować :-)

czekam, z góry wielkie dzięki
pozdro
provent

Z nami od: 15 grudnia 2003, 11:25

Postautor: provent » 15 grudnia 2003, 14:05

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

dodam jeszcze, że przy odpalaniu wyskakiwał jakiś błąd, którego niestety nie pamiętam, gdyż przeinstalowalem Firebirda, niemniej dotyczył on braku jakiegoś pliku *.box jak mnie pamięć nie myli.
provent

Z nami od: 15 grudnia 2003, 11:25

Postautor: Adrianer z Uni » 15 grudnia 2003, 16:07

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; de-DE; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

1. Ta wersja jest KOMPLETNIE przestarzala (MZ)
2. MZ nie dziala WOGOLE z Firebirdem. Jak cos to uzyj TBE
Adrianer z Uni

Wróć do Przeglądarka Firefox