Czesc.
Mam 2 pytania.
Czy mozna tak ustawic firefoxa, aby:
-blokowal wszystkie popupy, ktore same wyskakuja, a otwieral te, ktore ja wskarze?
-mozna bylo dac wstecz i naprzod przyciskami myszy np przytrzymac prawy klawiasz i nacisnac lewy?
Jesli tak, to jak?
Prosze o odpowiedzi.
Darek
popup i gesty myszy
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: popup i gesty myszy
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Darek78 pisze:-blokowal wszystkie popupy, ktore same wyskakuja, a otwieral te, ktore ja wskarze?
Jeśli mówisz o wyskakiwaniu popupa w wyniku kliknięcia (a nie np. załadowania strony), to chyba standardowo tak powinno działać?
Jeśli nie działa, zawsze możesz dodać daną stronę do listy "dozwolonych wyskakujek".
Darek78 pisze:-mozna bylo dac wstecz i naprzod przyciskami myszy np przytrzymac prawy klawiasz i nacisnac lewy?
Doinstaluj gesty myszy http://optimoz.mozdev.org - będzie machanie myszą, a nie jakieś kombinacje przyciskania, ale to chyba wszystko jedno?
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
E2rd pisze:Doinstaluj gesty myszy http://optimoz.mozdev.org - będzie machanie myszą, a nie jakieś kombinacje przyciskania, ale to chyba wszystko jedno?
Ja mam w SeaMonkey zainstalowane Gesty i u mnie te "kombinacje przyciskania" działają - zakładam, że to ficzer Gestów (o którym nie wiedziałem).
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Olhado/256 pisze:zakładam, że to ficzer Gestów (o którym nie wiedziałem).
Ja też nie wiedziałem
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1