Przewijanie okien w poziomie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przewijanie okien w poziomie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Jak ustawic Firefoxa 0.9 zeby druga rolka do przewijania w myszce dzialala tak jak dziala w innych programach, czyli przewijala strone na boki?
Probowalem bawic sie w pliku prefs.js zmiennymi "mousewheel.horizscroll.*" ale bez zadnych rezultatow...
Mam mysz A4Tech WOP-35 i stery 7.42
Probowalem bawic sie w pliku prefs.js zmiennymi "mousewheel.horizscroll.*" ale bez zadnych rezultatow...
Mam mysz A4Tech WOP-35 i stery 7.42
- kersten
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040615 Firefox/0.9
W about:config zmienną
ustaw na 0 lub 1. Różnica jest w prędkości przewijania strony. 0 jest wolniejsze. Za to nie wiem jak zrobić żeby odwróćić kierunek przewijania strony
- Kod: Zaznacz cały
mousewheel.horizscroll.withnokey.action
ustaw na 0 lub 1. Różnica jest w prędkości przewijania strony. 0 jest wolniejsze. Za to nie wiem jak zrobić żeby odwróćić kierunek przewijania strony
Przyszłość to już nie to, co kiedyś - Yogi Berra
- amk
- Z nami od: 30 marca 2003, 22:40
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040616
amk pisze:Za to nie wiem jak zrobić żeby odwróćić kierunek przewijania strony
Mi pomogła zmiana mousewheel.horizscroll.withnokey.sysnumlines z false na true.
- gajownik
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 22:22
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040625 Firefox/0.9
No wlasnie pisalem ze bawilem sie juz ustawieniami
"mousewheel.horizscroll.withnokey.*"
chyba we wszystkich mozliwych konfiguracjach i zmiennych i obie rolki przewijaja jednynie gora-dol, chociaz ta druga powinna przewijac tak jak w innych programach (chociazby IE6 czy Netscape 4.8 ) - na boki.
Probowalem tez zmieniac mousewheel.horizscroll.with(alt,shift,control) i tez bez zadnych rezultatow.
"mousewheel.horizscroll.withnokey.*"
chyba we wszystkich mozliwych konfiguracjach i zmiennych i obie rolki przewijaja jednynie gora-dol, chociaz ta druga powinna przewijac tak jak w innych programach (chociazby IE6 czy Netscape 4.8 ) - na boki.
Probowalem tez zmieniac mousewheel.horizscroll.with(alt,shift,control) i tez bez zadnych rezultatow.
- kersten
• Strona 1 z 1