klikniecie w link w innej aplikacji
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
klikniecie w link w innej aplikacji
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
nie jestem pewny czy to wina Firefox'a bo miałem gruntowny reinstall systemu, ale zainstalowałem wersję 0.9 i teraz jak klikam na link np. w The Bat, to mi się otwiera nie dość, że w nowym oknie, to na dodatk dwa nowe okna Firefox'a. jak miałem wersję 0.8 to się otwierał zazwyczaj w aktywnym TAB'ie i to było najlepsze rozwiązanie. ktoś się spotkał z podobnym problemem? nie bardzo wiem co z tym zrobić...
- waste
- Z nami od: 24 czerwca 2004, 13:41
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
Niestety, ten błąd raportowało tu już kilka osób, ale jak na razie nikt nie wie co z nim zrobić. Pewnie leży gdzieś na Bugzilli... (BTW - może ktoś się orientuje jaki ma numer?)
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
He he he. widzę i tutaj nieźle się udzielasz. ^_-
poinstalowałem jakieś rozszerzenia dzięki którym wszystko co idzie do nowego okna trafiało do otwartej zakładki. niestety, na niewiele się to zdało. co prawda nic nowego się nie otworzyło, ale zakładka pozostała pusta.
poinstalowałem jakieś rozszerzenia dzięki którym wszystko co idzie do nowego okna trafiało do otwartej zakładki. niestety, na niewiele się to zdało. co prawda nic nowego się nie otworzyło, ale zakładka pozostała pusta.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Olhado/256 pisze:Niestety, ten błąd raportowało tu już kilka osób, ale jak na razie nikt nie wie co z nim zrobić. Pewnie leży gdzieś na Bugzilli... (BTW - może ktoś się orientuje jaki ma numer?)
Ten moze byc? http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=247324
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
wariat pisze:Olhado/256 pisze:Niestety, ten błąd raportowało tu już kilka osób, ale jak na razie nikt nie wie co z nim zrobić. Pewnie leży gdzieś na Bugzilli... (BTW - może ktoś się orientuje jaki ma numer?)
Ten moze byc? http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=247324
Nie do końca - wygląda na to, że ten mówi tylko o otwieraniu nowego okna kiedy można użyć tego już otwartego, a waste'owi ("łejstowi" wygląda lepiej, prawda?
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Moze sie myle, ale przynajmniej u mnie wyszlo na to ze dodatek (rozszerzenie
) do FF 'Launch 3.0.0' niejako rozwiazuje ten problem, po jego instalacji, linki z na przyklad Konnekta czy tez Thunderbirda odpalaja mi tylko prawidlowo w jednym oknie.
- Gość
• Strona 1 z 1