Zmieniam właśnie u dziewczyny przeglądarkę z Firebirda (czy był to jeszcze Phoenix, już nie pamiętam) na Firefox 0.9. Chciałem ze starego profilu przenieść zapamiętane hasło, no i że tak powiem 'porażka' (miało być brzydziej, ale po co śmiecić język). Przeglądnołem pliki w profilu (ponieważ akurat jest to Windows, wiem, wiem 'a fe' to zaglądnąłem do katalogu Dane Aplikacji). Najbardziej właściwy wydał mi sięplik sigon.txt i go skopiowałem. Przekopiowałem oczywiście również profile.js. Z ważnych plików nie kopiowałem bookmark.html bo akurat postanowiłem zrobić nową listę bookmarków.
A jeszcze chciałbym przekopiować 'historię' zapisaną w polu adresów. Jaki plik jest za to odpowiedzialny.
Dla przypomnienia ćwieczę to na:
Windows 98
Vanilla Firefox 0.9 z firefox.pl
Pozdrawiam wszystkich z Roskilde.. jutro festiwal !
Przenosiny Firebird -- Firefox (signon.txt)
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przenosiny Firebird -- Firefox (signon.txt)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
- LarryN
- Z nami od: 07 lutego 2002, 17:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Trzeba najpierw wiedzieć, że w Mozilli można zrobić coś łatwo, a nie od razu przekopywać pół systemu... wiesz nawyki indianina bawiącego się z Mozillą od M16 czy jakoś tak.
Ale z Importem jest jeden problem nie działą dla starych wersji Firefoksa. Mozilla i IE są...
Coś zaraz wymyślimy.
Ale z Importem jest jeden problem nie działą dla starych wersji Firefoksa. Mozilla i IE są...
Coś zaraz wymyślimy.
- LarryN
- Z nami od: 07 lutego 2002, 17:13
• Strona 1 z 1