Pomozecie?
Zaznaczylem i nie wiem jak cofnac...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Zaznaczylem i nie wiem jak cofnac...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.8
Chcialem zamknac okno Firefox'a, mialem otwartych kilka paneli i FF spytal sie, czy napewno chce zamknac wszystkie okna. Niechcacy zaznaczylem, zeby juz sie nie pytal nastepnym razem no i teraz nie wiem jak to odkrecic
[tzn. chce, zeby przy otwartych paru panelach pytal sie czy zamknac wszystko]
Pomozecie?
Pomozecie?
- bazi_mobile
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Jeżeli nie masz osobnego menu o nazwie Panele to wejdź w menu Narzędzia+Rozszerzenia i zaznacz tabbrowser extensions. Tam po prawej stronie znajduja sie trzy ikonki - pierwsza od góry to opcje a potem to juz tylko:
zaawansowane---opcja: jeżeli kilka paneli jest wciąż otwartych w tym oknie i zaznacz: potwierdź zamknięcie okna
zaawansowane---opcja: jeżeli kilka paneli jest wciąż otwartych w tym oknie i zaznacz: potwierdź zamknięcie okna
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.8
Trzeba sie napic, moze mi sie wzrok wyostrzy
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040626 Firefox/0.8
Dzieki
Pomoglo.
Teraz mam jeszcze jedno pytanko odnosnie Tabbrowser Extensions. Po zainstalowaniu rozszerzenia, przy kazdym uruchomieniu FF, mam domyslnie otwarty jeden panel. Chcialbym, aby bylo tak jak dotychczas - nie ma otwartego zadnego panela, dopoki sam nie otworze nastepnego.
Bawlem sie troche opcjami, ale nie moglem znalezc info odnosnie tej sprawy. W FF [Narzedzia->Opcje->Zaawansowane->Przegladanie] opcja "Ukryj pasek paneli, jezeli otwarty jest tylko jeden panel" jest nieaktywna, a tooltips podpowiada mi, zebym zobaczyl kategorie 'Zamykanie paneli' w Tabbrowser Ext, a tam nic nie ma odnosnie tej funkcji...
Teraz mam jeszcze jedno pytanko odnosnie Tabbrowser Extensions. Po zainstalowaniu rozszerzenia, przy kazdym uruchomieniu FF, mam domyslnie otwarty jeden panel. Chcialbym, aby bylo tak jak dotychczas - nie ma otwartego zadnego panela, dopoki sam nie otworze nastepnego.
Bawlem sie troche opcjami, ale nie moglem znalezc info odnosnie tej sprawy. W FF [Narzedzia->Opcje->Zaawansowane->Przegladanie] opcja "Ukryj pasek paneli, jezeli otwarty jest tylko jeden panel" jest nieaktywna, a tooltips podpowiada mi, zebym zobaczyl kategorie 'Zamykanie paneli' w Tabbrowser Ext, a tam nic nie ma odnosnie tej funkcji...
- bazi_mobile
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Rzuć okiem tutaj
http://www.mozillapl.org/forum/htopic69 ... tml+paneli
http://www.mozillapl.org/forum/htopic69 ... tml+paneli
- Miromik
- Z nami od: 06 lutego 2004, 22:48
• Strona 1 z 1