MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Podwójna ilość okien za tę samą cenę

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Podwójna ilość okien za tę samą cenę

Postautor: Luka » 08 sierpnia 2004, 22:17

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

Witam. Przed chwilą zaobserwowałem problem, który wprawił mnie w zdzienienie. Otóź - czytałem sobie pocztę w Outlooku 2003 i otworzyłem linka w mailu. Link otworzył się w FireFoxie, ale otworzyło się też windowsowe okienko z podglądem folderów (no takie kiedy się chce coś otworzyć np. z worda) i poleciło mi wskazać program do otweirania linków (niedokładnie tak to brzmiało, ale taki był sens - no więc wybrałem firefox.exe licząc na to, że teraz to okienko nie będzie wyskakiwać no i....rozwiązanie okazało się połowiczne. Własciwie źle się wyraziłem, bo o ile okienko już sie nie pojawia (wskazałem wkońcu oodpowiedni program) to teraz mam podwójną ilość okien przeglądarki za cenę jednego kliknięcia :o
Woie ktoś o co chodzi?
Luka

Postautor: teo » 08 sierpnia 2004, 23:28

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3

Problem jest znany i są do niego rozwiązania, ale najlepszym będzie jak zainstalujesz Ff 0.9.3, a jeżeli nie chcesz, to szukając na forum znajdziesz odpowiedź.
Obrazek
teo
Moderator

Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15

Postautor: luka » 09 sierpnia 2004, 00:08

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

Dzięki. Miałes rację, poszukałem i żeczywiście było na forum. Przepraszam, za śmiecenie.
luka

Wróć do Przeglądarka Firefox