MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Istalowaie pluginów

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Istalowaie pluginów

Postautor: Jareq » 29 sierpnia 2004, 04:32

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9

Kocham ta przeglądarkę!
Ale otatnio szkag mnie trafić chciał jak zaintalowałem wtyczke i po ponownym uruchomieniu instluje...instluje...instluje..instluje i końca nie widać a mój lis sie nie uruchamia. Może to wina wtyczki ale jak mam zmusić przeglądarkę zeby jej nie instalowała?
Próbowałem edytować pliki konfiguracyjne, usuwać katalog z tą wtyczką i nic albo nie daje albo giną inne dodatki.
Nie grzebałem dużo we wnętrznościach Firefoxa i pewnie banalne pytania zadaje, a moj problem sie z mojej niewiedzy bierze ale na wszystkim sie nie da znac bo zycia braknie.
Gdzie dokładnie są wpisy jaki plugin był ostatnio zainstalowany i jaki się ma zainicjować przy kolejnym uruchomieiu zeby to wywalic.
Poradzilem sobie tymczasowo przywracając pliki z kopii zapasowej ale to rozwiazanie nie bardzo mi odpowada.
Help.
dzieki z góry.
Jareq

Re: Istalowaie pluginów

Postautor: apn » 29 sierpnia 2004, 04:38

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Slackware; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Galeon/1.3.18

Kod: Zaznacz cały
about: plugins
poda Ci jakie masz zainstalowane. Nie wiem jak jest pod windowsem, ale w katalogu, gdzie zainstalowales Firefoksa, powinien byc podkatalog Plugins. Wiekszosc pluginow to pojedyncze pliki, wiec patrz na date utworzenia.
Quis custodiet ipsos custodes?
apn

Z nami od: 19 lipca 2004, 20:06

Wróć do Przeglądarka Firefox