witam
od niedawna jestem uzytkownikiem FF i mam taki problem
gdy probuje otworzyc jakas strone przez proxy to otwiera mi sie komunikat o przekroczeniu czasu i strona sie nie otwiera jezeli otwieram bez proxy jest wszystko w porzadku czy jest jakas mozliwosc ustawienia dlugosci szukania i otwierania danej strony?
pozdrawiam
problem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
1. nazywaj wątek nie 'problem', tylko zawieraj jakis skrót pytania. bo z 'problemem' to tu każdy się zwraca
wpisać do paska adresu
następnie filtr: timeout i kombinować
wpisać do paska adresu
- Kod: Zaznacz cały
about:config
następnie filtr: timeout i kombinować
- faxe
- Z nami od: 10 maja 2003, 16:29
Re: problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.1) Gecko/20040707 MultiZilla/1.6.4.0b
fajapl pisze:gdy probuje otworzyc jakas strone przez proxy to otwiera mi sie komunikat o przekroczeniu czasu
a nie ustawiłeś przypadkiem SOCKS? jeśli tak, to wykasuj
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
dzieki za pomoc!!
wszystko dziala ale mam jeszcze taki malutki problemik i zaraz go streszcze a mianowicie jest taka strona ktora zablokowala domeny de. i at. a ja mam pecha bo mam jedna z nich, probowalem przez rozne adresy proxy poczawszy od polskich po brazylijskie sprawdzam testem jest wszystko ok ale na strone nie moge wejsc za kazdym razem pokazuje SITE CLOSED a wiem ze ona dziala co zrobic jestem zdesperowany
jezeli mimochodem przekroczylem jakis punkt regulaminu to mi wybaczcie wiecej nie bede
za pomoc bede wdzieczny
pozdrawiam
wszystko dziala ale mam jeszcze taki malutki problemik i zaraz go streszcze a mianowicie jest taka strona ktora zablokowala domeny de. i at. a ja mam pecha bo mam jedna z nich, probowalem przez rozne adresy proxy poczawszy od polskich po brazylijskie sprawdzam testem jest wszystko ok ale na strone nie moge wejsc za kazdym razem pokazuje SITE CLOSED a wiem ze ona dziala co zrobic jestem zdesperowany
jezeli mimochodem przekroczylem jakis punkt regulaminu to mi wybaczcie wiecej nie bede
za pomoc bede wdzieczny
pozdrawiam
- fajapl
- Z nami od: 21 września 2004, 17:05
• Strona 1 z 1