RSS pod Firefoxem to lekka tragedia
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
RSS pod Firefoxem to lekka tragedia
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
co myslicie - OPERA troche lepiej radzi sobie z temate - czyż nie?
Uzywam firefoxa - ale rss chyba mnie przekonuje do OPERY
Uzywam firefoxa - ale rss chyba mnie przekonuje do OPERY
- maciek234
Re: RSS pod Firefoxem to lekka tragedia
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040910
nikt Ci nie broni, po to powstalo tyle przegladarek bys mial wybor i zmusil sie do zaprzestania korzystania z IE
RSS w FF i TB to calkowita nowosc i rzecza oczywista jest, ze nie spelnia oczekiwan wielu uzytkownikow
RSS w FF i TB to calkowita nowosc i rzecza oczywista jest, ze nie spelnia oczekiwan wielu uzytkownikow
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Opera/7.54 (Windows 98; U) [pl]
Jako głównej przeglądarki używam Opery i mimo to o wiele bardziej podoba mi się rozwiązanie z żywozakładkami w Firefoksie. Chociaż najbardziej przypadło mi do gustu wyświetlanie RSS-ów w bocznym panelu - ten sposób oferuje jeden z dodat...
wróć!
jedno z rozszerzen do FF (Sage)
wróć!
jedno z rozszerzen do FF (Sage)
- wyzimir
- Z nami od: 19 maja 2004, 10:56
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20040914 Firefox/0.10
hmm... mi tez sie nie podobaja. Dlatego uzywam dodatku Sage, ktory jest imho (po dostosowaniu) idealny 
IE jest to aplikacja, która pozwala przeglądać internet z Twojego komputera i na odwrót
- Gandalf
- Z nami od: 29 czerwca 2002, 04:37
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040927 Firefox/0.10
wyzimir pisze:Chociaż najbardziej przypadło mi do gustu wyświetlanie RSS-ów w bocznym panelu - ten sposób oferuje (...) Sage
Jak skonfigurować Sage, żeby wyświetlał RSS w bocznym panelu, a nie w aktywnej zakładce ?
I co to jest "Error: XML Parse Error" - wyświetla mi się przy większości RSS ?
- krasnalek
• Strona 1 z 1