zamulony firefox
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
zamulony firefox
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
witam,
od jakiegos czasu mam problem z firefoxem zainstalowanym na xp pl
w tle jest odpalony emule, /limity pobierania i wysylania sa ustawione na 1/3 przepustowosci lacza/, firefox dostaje chwilowych zwolnien przy probie otwarcia strony lub back/forward potem rusza otwiera i znowu stoi, w tym samym czasie IE otwiera strony jak burza
takie same objawy wystepuja na 2 roznych kompach, oba na neo+ z xp pl
co moze byc przyczyna? czy da sie jakos rozwiazac ten problem?
dzieki i pozdrawiam
od jakiegos czasu mam problem z firefoxem zainstalowanym na xp pl
w tle jest odpalony emule, /limity pobierania i wysylania sa ustawione na 1/3 przepustowosci lacza/, firefox dostaje chwilowych zwolnien przy probie otwarcia strony lub back/forward potem rusza otwiera i znowu stoi, w tym samym czasie IE otwiera strony jak burza
takie same objawy wystepuja na 2 roznych kompach, oba na neo+ z xp pl
co moze byc przyczyna? czy da sie jakos rozwiazac ten problem?
dzieki i pozdrawiam
- conradox
- Z nami od: 23 września 2004, 20:35
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
firefox chodzi tak samo szybko jak ie, ramu mam 512 a proca bartona 2500, gdy lacze jest bardzo obciazone przez aureusa wszystko jest ok... tylko ten nieszczesny emule!! ma ktos jakis pomysl? tylko prosze nie udzielac rad w stylu : wylacz emule... 8)
- conradox
- Z nami od: 23 września 2004, 20:35
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.8
conradox pisze:mateucho pisze:Nie pomieszałeś przypadkiem kilobitów z kilobajtami?
ale o co chodzi?
Przepustowość łącza masz w kilobitach, a ograniczenie w eMulu ustawiasz w kilobajtach. Nie wszyscy o tym wiedzą...
- mateucho
- Z nami od: 07 września 2004, 19:07
• Strona 1 z 1