Getright 5.2 a Firefox 1.0 PR
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Getright 5.2 a Firefox 1.0 PR
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1
Myślę, że to dobra wiadomość: Getright w wersji 5.2 ma bezpośrednie wsparcie dla Firefox'a. To miłe i nawet działa... sprawdziłem 
"I like my town with a little drop of poison" T.Waits
- klepa
- Z nami od: 07 lipca 2003, 18:30
Re: Getright 5.2 a Firefox 1.0 PR
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
klepa pisze:To miłe i nawet działa... sprawdziłem
Czy to się czymś różni od integracji przez DownloadWith (oprócz tego, że nie trzeba instalować DownloadWith
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1
No wiesz, czy się czymś różni... sam sobie na to pytanie odpowiedziałeś,
ale do rzeczy: DownloadWith czy FlashGot wymagają dodatkowej instalacji i konfiguracji co w wypadku ZU może być nieco kłopotliwe. Zresztą DowloadWith w obecnej wersji nie działa bezpośrednio z FF 1.0 PR, a nie każdy [wie/umie/czyta_forum] będzie sięgał po zmianę opcji w about:config. Poza tym świadczy to - IMHO - o tym, że FF jest postrzegany jako doskonała alternatywa dla IE i wsparcie ze strony komercyjnego produktu jakim jest Getright dobrze rokuje na przyszłość. Ale to już temat na zupełnie inną historię...
Ważne, że jest, działa i każdy kto ma taką potrzebę i "wolne" 25USD może sięgnąć po Getrighta.
Ważne, że jest, działa i każdy kto ma taką potrzebę i "wolne" 25USD może sięgnąć po Getrighta.
"I like my town with a little drop of poison" T.Waits
- klepa
- Z nami od: 07 lipca 2003, 18:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
Olhado/256 pisze:Czy to się czymś różni od integracji przez DownloadWith (oprócz tego, że nie trzeba instalować DownloadWith)?
Moim zdaniem DownloadWith jest dużo wygodniejsze, bo to Ty decydujesz które pliki chcesz ściagnąć GetRightm (czy innym) a nie on. W przypadku tych pluginów jest tak, że w zasadzie każde ściaganie idzie do Getrighta (lub innego).
Bartosz Piec
- piecu
- Moderator
- Z nami od: 17 kwietnia 2003, 15:45
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
piecu pisze:Olhado/256 pisze:Czy to się czymś różni od integracji przez DownloadWith (oprócz tego, że nie trzeba instalować DownloadWith)?
Moim zdaniem DownloadWith jest dużo wygodniejsze, bo to Ty decydujesz które pliki chcesz ściagnąć GetRightm (czy innym) a nie on. W przypadku tych pluginów jest tak, że w zasadzie każde ściaganie idzie do Getrighta (lub innego).
Ach, no właśnie - w "starym" pluginie GR były na stałe "zaszyte" typy plików i nie można było tego w żaden sposób zmodyfikować (= kaszana). A jak to teraz wygląda? Czy ta "integracja" nie polega czasem na tym, że GR rozpoznaje FF i sam instaluje do niego ten niewygodny plugin? Bo jeśli tak, to DownloadWith wciąż ma dużą przewagę...
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1