ponoc trzeba cos zmienic w about:config ale jestem nowicujeszem wiec nic mi to nie mowi prosze o rade
dokument nie zawiera zadnych danych
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
dokument nie zawiera zadnych danych
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
dokument nie zawiera zadnych danych taki komunikat przy wiekszosci otwieranych stron
ponoc trzeba cos zmienic w about:config ale jestem nowicujeszem wiec nic mi to nie mowi prosze o rade
- sono26
- Z nami od: 20 października 2004, 16:34
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Ja mam takie marzenie, żeby przeglądarka wyświetlała jeszcze komunikat "post nie zawiera żadnej interpunkcji" i odmawiała wysłania czegoś takiego
A co do problemu - masz zainstalowaną Pandę? Jeśli tak, to wyłącz i sprawdź, czy problem nadal występuje.
A co do problemu - masz zainstalowaną Pandę? Jeśli tak, to wyłącz i sprawdź, czy problem nadal występuje.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040616
Juz chyba 3 post tego typu przez ostatnie trzy dni... Sprawa jest dosyc prosta. Dzieje sie tak bo albo macie czasy duze albo sa straty na laczu. Czyli zla jakos lacza (cos o tym wiem
). Jak to rozwiazac? Idealnym rozwiazaniem jest zmuszenie providera do podwyzszenia jakosci uslug. Ale z zycia wiemy ze w Polsce jest o to niezmiernie ciezko. Ale i to obejsc mozna na dwa sposoby: albo zwiekszyc czas w FF (lub mozilli) albo pozbyc sie alertu (lub ewentualnie jedno i drugie). Oba rozwiazania robi sie w about:config i oba byly wielokrotnie omawiane na forum. Oba maja swoje plusy i munusy. Zwiekszajac czas mozemy osiagnac podobny efekt jak w IE ale minus tego jest taki zeczesto takie "mielenie" strony jest wolniejsze od jej odswiezenia (odwolania sie do niej jeszcze raz). Drugie roziwazanie jest pozbawione negatywnych skutkow znanych z pierwszego ale na dobra sprawe tez nie jest idealne bo zamiast tego alertu faktycznie troche denerwujacego (jesli sie pracuje z inna aplikacja a tu nagle okno przestaje bys aktywne i zglasza sie FF) wyskoczy strona mowiaca o tym ze strona nie moze sie otworzyc (cos podobnego do strony z IE).
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
DZIEKI
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
dzieki ale w about:config jest tego troche i trzeba wiedzieć co ??
http://mozillapl.org/forum/htopic7564-about.html+config
tam jest odpowiedz ?!?
http://mozillapl.org/forum/htopic7564-about.html+config
tam jest odpowiedz ?!?
- adammmmmm
• Strona 1 z 1