MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Oficjalny Firebird 0.7 RC

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Postautor: siegiel » 11 października 2003, 00:56

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6a) Gecko/20031002 Firebird/0.7+

troszke nie na temat ale..

jesli dobrze rozumiem, to moja wersja ognioptaka jest troszeczke dalej niz wersja 0.7 .. ale skoro to nie jest RC to dlaczego mam wrazenie ze tez cos zostalo zamrozone ;) i nie ma od tamtego czasu wydan dla win32 ?
siegiel

Z nami od: 05 lutego 2003, 11:58

Postautor: piotrek84 » 11 października 2003, 01:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.6a) Gecko/20031009

siegiel pisze:jesli dobrze rozumiem, to moja wersja ognioptaka jest troszeczke dalej niz wersja 0.7

te wersje 1.5 (0.7) i 1.6 (0.7+) pojaiwaja sie na przemian raz mam taka a innym razem taka :D
i jeszcze bardziej oftopicznie
przed chwila wbieglem na eftrep Mozilli no i coz sie okazalo? zmienil swe oblicze :D na bardziej bajeranckie (ikonki) a przy nikhtly TB pojawil sie opis :)
piotrek84

Z nami od: 11 września 2003, 18:48

Postautor: Pitreck » 14 października 2003, 02:01

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031003 Firebird/0.7

siegiel pisze:skoro to nie jest RC to dlaczego mam wrazenie ze tez cos zostalo zamrozone ;) i nie ma od tamtego czasu wydan dla win32 ?

Z tego co mozna przeczytac na forum MozillaZine komp ktory budowal nightly Win32 poszedl sie je... khem, jest w servisie ;)
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
Pitreck
Moderator

Z nami od: 28 listopada 2002, 20:17

Postautor: Pitreck » 14 października 2003, 02:07

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031003 Firebird/0.7

piotrek84 pisze:przed chwila wbieglem na eftrep Mozilli no i coz sie okazalo? zmienil swe oblicze :D na bardziej bajeranckie (ikonki) a przy nikhtly TB pojawil sie opis :)

Ten nowy wystroj FTPa to jakies widmo, juz 3 razy je widzialem w nocy po polnocy ;) i za kazdym razem wisial tylko kilkascie minut po czym wracal do stanu poprzednigo. Sczerze mowiac niezbyt mi sie podoba te nowe oblicze. Ikonki i napisy za male, odnosze tez wrazenie haosu....
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
Pitreck
Moderator

Z nami od: 28 listopada 2002, 20:17

Poprzednia

Wróć do Przeglądarka Firefox