Stef pisze:Jaśniej mógłbyś?
Chyba chodzi o menu, zainstaluj jakiś motyw , ja np mam Phoenity 1.5.6 i widok jest 3D czyli wypukły jak w starym FX
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Stef pisze:Ten temat to można by już chyba zamknąć?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Nie wyjdą bo, jak sam zauwazyles, nie ma takie potrzeby. Wszystko, lacznie z oznaczeniami jest dokladnie takie same w RC3 i 1.5.Aclan pisze:Stef pisze:Ten temat to można by już chyba zamknąć?
Ja myślę że ten temat można będzie zamknąć jak wyjdą łatki do autoupdate'u.
O ile wyjdą. Bo może moje RC3 nie update'uje się bo MoFo stwierdziła że nie ma żadnej różnicy między nim a finalem, więc binary diff będzie miał wielkość 0b? Ktoś wie czy łatki będą, czy nie?
Kilka osob (np. errenay) zglasza jego brak, ale chodzi tu o brak update'u do RC3 - ukazanie sie finala nie ma nic do rzeczy w tym momencie.Czy ktoś jescze korzystał z RC2 w momencie wydania Finala? Był update?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051107 Firefox/1.5
Sway pisze:Kilka osob (np. errenay) zglasza jego brak, ale chodzi tu o brak update'u do RC3 - ukazanie sie finala nie ma nic do rzeczy w tym momencie.
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
errenay pisze:Sway pisze:Kilka osob (np. errenay) zglasza jego brak, ale chodzi tu o brak update'u do RC3 - ukazanie sie finala nie ma nic do rzeczy w tym momencie.
Trochę ma - popatrz w odpowiednim poście... Brak przecież było 1.5 RC3 PL...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8) Gecko/20051120 SUSE/1.4.99-3.1 Firefox/1.5
Sway pisze:Aha, fakt, fakt.
Juz rozumiem. W takim wyglada to na przeoczenie, bo nie ma katalogu /update w releases/1.5/, a jest on zwykle tworzony od razu i co najwyzej rozglaszanie serwera AUS jest wlaczane pozniej. IMHO wyglada na to, ze nie masz wyjscia jak sciagac recznie. Cale szczescie ze jest to tylko jednorazowy przypadek, a nie problem z samym mechanizmem.
Ciekawe czy jest bug na Bugzilli? I czy marcoos & co o tym wiedza i naciskaja Mozille na udostepnienie odpowiednich łatek specjalnie dla tych kilku l10n?
Pozdrowienia
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051107 Firefox/1.5
errenay pisze:Cały czas mam nadzieję, że jest to chwilowe. Zresztą katalog releases/1.5 wygląda tak jakoś niekompletnie. No coż, sprawdzę w poniedziałek, jak będę znów w pracy.
Oczywiście instalacja ręczna nie jest problemem, ale jeśli MoFo nie wypuściłoby łatek, to jest to niefortunna sytuacja i niesmak pozostaje
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot]