Duże polskie litery
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Duże polskie litery
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
W firefoxie jest jakiś błąd, nie wiem jak go naprawić. Gdy np. w jakiejś wyszkiwarce wpisuję polskie litery z ogonkami przy włączonym Caps Locku wpisują mi się małe. Z Caps Lockiem nie mogę np. wpisać dużych liter takich jak: Ś, Ć, Ź itd.
- bielsko
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
To zabawne, bo wszedłem na to forum specjalnie po to, by o tym napisać. Problem ten nie dotyczy innych aplikacji, tylko Firefoxa - w IE można wypełniać formularze z Caps Lockiem i wychodzą wielkie polskie litery. Ten problem nie dotyczył poprzednich wersji Firefoxa. Wie ktoś może, o co chodzi?
- paweu_ek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051212 Firefox/1.5 BOBA CE
Niestety, to błąd w Fx.paweu_ek pisze:To zabawne, bo wszedłem na to forum specjalnie po to, by o tym napisać. Problem ten nie dotyczy innych aplikacji, tylko Firefoxa - w IE można wypełniać formularze z Caps Lockiem i wychodzą wielkie polskie litery. Ten problem nie dotyczył poprzednich wersji Firefoxa. Wie ktoś może, o co chodzi?
Bug 319308 - Some upper case letters (diacritical characters) don't work when caps lock is on
- Ancestor
- Moderator
- Z nami od: 11 czerwca 2005, 20:25
• Strona 1 z 1