instalacja Firebirda PL problem...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
instalacja Firebirda PL problem...
Przeglądarka: -
Hm..to dziwne wszystkie najnowsze buildy mam i dziłaja bez problemu zaraz po wypakowaniu natomiast zapragnołem miec wersje PL i zassałem ja z POBIERZ (na gorze) instalacja przebiegła bez problemow.Jednak klikajac na nowopowstały skrot za kazdym razem pokazuje sie w lewym gornym rogu monitora zółte okienko z jakims komunikatem..ID=windows winodws_..cos tam,cos tam
juz zapomniałem co..zrobiłem inny folder dla tej wersji,przeinstalowałem i..NIC.Wie ktos o co chodzi i w czym problem? Z gory dziekuje za jakies instrukcje.
- Gość
podobny problem
Mi również zachciało sie Firebird-a PL, po instalacji wszystko ładnie działało aż do momentu. Uruchamiam Firebirda a tu zero oznak życia oprócz chwilowego ukazania się klepsydry przy kursorze
. Dodam że z orginalną wersją anglojęzyczna nie było żadnych takich problemów więc do tej wersji powróciłem, co do PL to jednak się wstrzymam... (system Windows XP + SP1 + wszystkie update-y)
- lipton
Re: instalacja Firebirda PL problem...
Anonymous pisze:Jednak klikajac na nowopowstały skrot za kazdym razem pokazuje sie w lewym gornym rogu monitora zółte okienko z jakims komunikatem..ID=windows winodws_..cos tam,cos tamjuz zapomniałem co..zrobiłem inny folder dla tej wersji,przeinstalowałem i..NIC.
A te coś tam coś tam to dokładniej co?
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
• Strona 1 z 1