Youtube Odtwarzane filmy zacinają
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Youtube Odtwarzane filmy zacinają
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0
Problem występuje tylko na YT, filmy odtwarzają się jak gdyby w zwolnionym tempie, tną i zwalniają.
Głownie jeżeli są długie problem występuje od aktualizacji Flashplayera
da się temu jakoś zaradzić?
nie ma tego problemu yt w chrome ani w oprze
Głownie jeżeli są długie problem występuje od aktualizacji Flashplayera
da się temu jakoś zaradzić?
nie ma tego problemu yt w chrome ani w oprze
- szukajek
- Z nami od: 17 listopada 2008, 19:55
Odp: Youtube Odtwarzane filmy zacinają
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:16.0) Gecko/20100101 Firefox/16.0
Cofnąłem się do 11.2.202.235 i tak samo. Też stopuje, zwalnia, przyspiesza.. Też tak mam na yt.
You'll Never Walk Alone !
- maya
- Z nami od: 11 lipca 2007, 13:42
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0
Witam.
U mnie problem posunął się jeszcze o krok dalej. Od pewnego momentu, po zamknięciu firefoxa z kilkoma otwartymi zakładkami z muzyką na youtube (no dobra, zazwyczaj zamykam tak 20 kart) i ponownym uruchomieniu przeglądarki i po kliknięciu na wielki czerwony guzik "play" wyskakuje śnieg w oknie filmu i napis "An error occured. Please try again later.
Próbowałem się pozbyć przez konfigurowanie FF, zmiana "dom.ipc.plugins(...)" na false, walczyłem z flash playerem, zainstalowałem nową wersję, włączyłem tryb awaryjny bez żadnego dodatku, NIC. Adblock+ nie ma tu nic do gadania, bo on nigdy mi nie blokował filmów - jak już przegiąłem z blokowaniem reklam, to znikało całe okno wideo, a nie wywalało błąd.
Nie mam pomysłów więcej, moja wiedza nabyta na forum się wyczerpała.
Proszę pomóżcie, nie chcę mieć firefoxa do stron z tekstem, a w chromie słuchać muzyki, bo mnie to trafia...
U mnie problem posunął się jeszcze o krok dalej. Od pewnego momentu, po zamknięciu firefoxa z kilkoma otwartymi zakładkami z muzyką na youtube (no dobra, zazwyczaj zamykam tak 20 kart) i ponownym uruchomieniu przeglądarki i po kliknięciu na wielki czerwony guzik "play" wyskakuje śnieg w oknie filmu i napis "An error occured. Please try again later.
Próbowałem się pozbyć przez konfigurowanie FF, zmiana "dom.ipc.plugins(...)" na false, walczyłem z flash playerem, zainstalowałem nową wersję, włączyłem tryb awaryjny bez żadnego dodatku, NIC. Adblock+ nie ma tu nic do gadania, bo on nigdy mi nie blokował filmów - jak już przegiąłem z blokowaniem reklam, to znikało całe okno wideo, a nie wywalało błąd.
Nie mam pomysłów więcej, moja wiedza nabyta na forum się wyczerpała.
Proszę pomóżcie, nie chcę mieć firefoxa do stron z tekstem, a w chromie słuchać muzyki, bo mnie to trafia...
- JacekKRK
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0
mysle ze to spisek google żeby przejść na chrome :>
- szukajek
- Z nami od: 17 listopada 2008, 19:55
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0.1
U mnie jest podobny problem. Po aktualizacji Firefoxa wraz z flash playerem, nie działa większość filmików na youtube. Pojawia się błąd z napisem "An error occured. Please try again later". Pomogło przywrócenie flasha do wersji 10.3. Pojawił się jednak kolejny problem. Filmy na tvp.pl/vod nie wczytywały się, a po aktualizacji silverlight działają, ale są dziwnie rozszerzone po maksymalizacji do pełnego okna.
Czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
Czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
- Lena
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0
kliknij P przyciskiem myszy na film i w ustawieniach wyłącz "przyspieszenie sprzętowe" u mnie pomogło a robiłem już wszystko
- reelo
• Strona 1 z 1