MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Jak odzyskać sesje. Karty są lecz puste

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Jak odzyskać sesje. Karty są lecz puste

Postautor: Dora2014 » 31 grudnia 2013, 19:01

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0

Witam,

dziś nad ranem pracowałam na FireFox i nagle wyskoczyła niechciana reklama. Chciałam ją zamknąć jednak ona szybko się zminimalizowała i kliknęłam okno z otwartymi kartami. Nie pojawił się komunikat ostrzegający przed zamknięciem jak to zawsze bywa... Okno ponownie się samo otworzyło lecz wszystkie karty były puste "Nowa karta". Zresetowałam komputer i odpaliłam liska myślałam że pojawi się okno z możliwością przywrócenia sesji lecz pojawiło się okno z pustymi kartami tylko ostatnia się włączyła... plus okno z reklamą. Co mogę zrobić by przywrócić sesję sprzed awarii?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Życzę również wszystkiego dobrego w Nowym Roku użytkownikom Mozilli. Jak najmniej problemów z Najlepszą przeglądarką :)
Dora2014

Odp: Jak odzyskać sesje. Karty są lecz puste

Postautor: Grzegorz » 01 stycznia 2014, 16:54

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0

Temat był już wielokrotnie wałkowany na forum, poszukaj wyczerpujących odpowiedzi Mirka i Dextera.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator

Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Wróć do Przeglądarka Firefox