MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Firefox przestaje działać

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Firefox przestaje działać

Postautor: Sulfur » 20 stycznia 2014, 22:18

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0

Witam wszystkich forumowiczów.

Od kilku dni borykam się ze sporym problemem, przy niezakłóconej pracy przeglądarki system Windows informuje mnie, że program przestał działać i zostanie zamknięty. Przeglądarka nie laguje wcześniej ani nie jest obciążona, informacja pojawia się nagle i bez żadnej naocznej przyczyny. Zauważyłam, że problem zaczął się mniej więcej w momencie aktualizacji wersji beta do 27.0. Idąc tym tropem wróciłam do wersji 26.0, jednak problem nie ustąpił. Pojawił się również problem z uruchamianiem firefoxa - proces zostaje kilkukrotnie wyrzucony, nim program w końcu się uruchomi. Czyściłam już pamięć podręczną, sprawdziłam antywirusem, czy to może nie jakaś infekcja, jednak nic nie znalazłam. Czy to możliwe, że jest to problem przeglądarki czy może mojego komputera? (dzień lub dwa wcześniej antywirus skanował w pełni system, ale problem nie wydaje mi się być powiązany, skoro wystąpił w takim odstępie czasu). Gdzie mogę sprawdzić, co jest przyczyną? :|
Sulfur

Z nami od: 20 stycznia 2014, 22:02

Odp: Firefox przestaje działać

Postautor: dexter » 21 stycznia 2014, 11:07

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0

Wpisz w pasku adresu about:crashes i podaj tu link do raportu błędu na https://crash-stats.mozilla.com .
dexter
Moderator

Z nami od: 02 października 2004, 21:30

Wróć do Przeglądarka Firefox