nie mogę wejść na skrzynkę googla
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
nie mogę wejść na skrzynkę googla
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
Wykryto problem z ustawieniami plików cookie.
Włącz pliki cookie
Upewnij się, że pliki cookie są włączone. Aby włączyć pliki cookie, wykonaj te instrukcje dla Twojej przeglądarki.
Wyczyść pamięć podręczną i pliki cookie
Jeśli problem występuje, chociaż pliki cookie są włączone, wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i pliki cookie.
Dostosuj ustawienia prywatności
Jeśli czyszczenie pamięci podręcznej i plików cookie nie rozwiązuje problemu, dostosuj ustawienia prywatności przeglądarki. Jeśli ustawienia są na poziomie wysokim, dodaj ręcznie adres www.google.com do listy dozwolonych witryn. Więcej informacji
Niczego nie zablokowałem w cookach. Reinstalowałem ff i od tej pory nie mogę się zalogować.
- hodujęczosnek
Odp: nie mogę wejść na skrzynkę googla
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
Pobierz programik, do niego spolszczenie, wypakuj, zawartość spolszczenia wklej do folderu programiku, pousuwaj zipy i folder spolszczenia, uruchom ten niecałe 100KB program, z menu wybierz zaznacz wszystkie ciasteczka, i potem wybierz - usuń wszystkie ciasteczka. Nie moglem zalogować się kiedyś na gmaila i miałem taki monit jak Ty.
http://translate.googleusercontent.com/ ... cJYUjJf4bg
http://translate.googleusercontent.com/ ... cJYUjJf4bg
Moje słowa starzeją się ze mną i prowadzą do ściany.
- Garu
- Z nami od: 31 stycznia 2014, 18:55
ktory program? cookieview czy wszystkie? i czemu ta zabawa ze spolszczeniem?
- huewhuehue
nie daje sie sciagnac. klikam i nic
- aha
Pokombinowałem ze ściąganiem i jest. Za to nie kombinowałem ze spolszczeniami i usuwaniem folderów. Tylko włączyłem i skasowałem pliki. Zadziałało i mogę się dostać na mejla także dziękuję.
W ramach edukacji czy dowiem się co tutaj się działo, że gmail mnie nie wpuszczał?
W ramach edukacji czy dowiem się co tutaj się działo, że gmail mnie nie wpuszczał?
- huehue
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
Firefox zachowuje sobie wiele ciasteczek, chociaż taki ccleaner czy odkurzacz wyczyści. Uszkodzone ciasteczko jest głupie i normalnie nie daje się usunąć. Internet Explorer też tak robi, że sobie zostawia niektóre ciasteczka, mino czyszczenia. Wtedy czyści się zawartość ukrytego folderu Temporary Internet Files, ale tam też można się dostać z opcji internetowych. Na bug ciastka aconta, usuwanie wadliwego, to po kłopocie. Błędy javascript są powszechne. To nie zależy od przeglądarki, bo wadliwe ciasteczko wszędzie może się trafić. Sztuka polega na tym, że różne przeglądarki mają pochowane swoje foldery z zapisanymi ciasteczkami. Aż nie wygasną. Uszkodzone ciasteczko jest tak głupie, że nie wie nawet, kiedy wygasnąć.
Moje słowa starzeją się ze mną i prowadzą do ściany.
- Garu
- Z nami od: 31 stycznia 2014, 18:55
• Strona 1 z 1