Jak wyłączyć ciemne tło wokół zdjęcia i włączyć krzyżyk...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Jak wyłączyć ciemne tło wokół zdjęcia i włączyć krzyżyk...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
Witam mam dwa pytania odnośnie najnowszego Firefox'a
1. Gdy kliknie się na jakieś zdjęcie np. Link to tło wokół tego zdjęcia jest ciemne, czy da radę wyłączyć to tło ciemne i włączyć normalne białe?
2. Czy da radę ustawić krzyżyk zamykający główną kartę? Bo nie widzę tego jeśli ma się włączoną jedną kartę, a jeśli uruchomi się dwie, to na obydwóch kartach pojawiają się krzyżyki do ich zamknięcia.
1. Gdy kliknie się na jakieś zdjęcie np. Link to tło wokół tego zdjęcia jest ciemne, czy da radę wyłączyć to tło ciemne i włączyć normalne białe?
2. Czy da radę ustawić krzyżyk zamykający główną kartę? Bo nie widzę tego jeśli ma się włączoną jedną kartę, a jeśli uruchomi się dwie, to na obydwóch kartach pojawiają się krzyżyki do ich zamknięcia.
- xss
Odp: Jak wyłączyć ciemne tło wokół zdjęcia i włączyć krzyżyk
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
ad 1 https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... age-style/
ad 2 https://addons.mozilla.org/pl/firefox/a ... src=search
ad 2 https://addons.mozilla.org/pl/firefox/a ... src=search
Strzeżonego backup strzeże
- sig
- Z nami od: 22 maja 2010, 09:44
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
Prawie wszyscy używają krzyżyka. A ja od wielu lat każdą kartę zamykam dwuklikiem i nową kartę otwieram też dwuklikiem na pasku kart. To dla mnie dużo wygodniejsze niż celowanie w krzyżyk.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0
Gość pisze:Prawie wszyscy używają krzyżyka. A ja od wielu lat każdą kartę zamykam dwuklikiem i nową kartę otwieram też dwuklikiem na pasku kart. To dla mnie dużo wygodniejsze niż celowanie w krzyżyk.
A ja przez ctrl + w i ctrl + t tylko jaki to ma związek z tematem?
Strzeżonego backup strzeże
- sig
- Z nami od: 22 maja 2010, 09:44
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:32.0) Gecko/20100101 Firefox/32.0
To ja podam trzeci sposób, klik na kółko myszy... ale to nie na temat 
- _Puma_
- Z nami od: 31 października 2005, 19:34
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
@sig dzięki wielkie, o to mi chodziło, szkoda, że to nie jest w podstawowej wersji Mozilli, bo według mnie tak powinno być. Tak ma IE tak ma Opera tak powinna mieć też Mozilla 
- xss
A tak przy okazji pytania o krzyżyk, chciałbym się zapytać czy jest jakiś dodatek do włączenia krzyżyka w polu wpisywania adresów, dzięki temu krzyżykowi można usunąć wpisany adres, wiem, że można użyć przycisku delete, ale jakoś do krzyżyka jestem przyzwyczajony od lat, bo korzystam też z IE i korzystałem z Opery, ale obecna Opera to totalne dno, więc przeszedłem do Mozilli i jak na razie jest w porządku.
- xss
• Strona 1 z 1