Nie wiem kto zarządził by w Mozilli Firefoxie dać uboższy interfejs i poukrywać większość okien ale widać kolejna firma dostała w łapę, to samo było z bankiem Alior Sync, był najlepszym bankiem w Polsce i sprzedał swój szyld najgorszej sieci komórkowej w Polsce, z czego stracił zaufanie klientów i duża liczba klientów będzie teraz odchodzić do innych banków z podobnymi ofertami do Alior Synca i teraz widzę to samo stanie się z Mozillą Firefox, była to moja przeglądarka numer 1!, a teraz nowy interfejs wydaje mi się tak archaiczny, tak ubogi, tak większość ikon w nim poukrywanych że przeszedłem na inną przeglądarkę który ma stary interfejs Mozilli Firefox a nazywa się ta przeglądarka CometBird, gorąco Ją polecam, jest znacznie szybsza od Firefoxa i nie jest tak uboga jak nowa wersja Mozilli.
Dlaczego piszę ten post reklamacyjny?, ponieważ mam już dość tego jak firmy z długim dobrym stażem sprzedają się! lub strzelają sobie w stopę i zniechęcają klientów lub użytkowników do dalszego działania na ich oprogramowaniu/ produktu.
Tak że żegnaj płonący lisku