mam problem, wyskakuje mi taki komunikat:
"jeśli w usłudze Gmail chcesz korzystać z widoku standardowego, musisz włączyć obsługę języka JavaScript. Wygląda jednak na to, że jest ona wyłączona lub w Twojej przeglądarce nie ma tej funkcji. Aby używać widoku standardowego, włącz JavaScript w opcjach przeglądarki, a następnie spróbuj ponownie.
Aby w usłudze Gmail używać podstawowego widoku HTML, który nie wymaga JavaScriptu,.......
Aby wyświetlić usługę Gmail na komórce lub podobnym urządzeniu,.......... ."
Nie wiem gdzie tkwi problem, ponieważ w opcje->treść nie ma możliwości włączenia języka javascript, w ogóle nie mam takiego czekboksu
po próbach zarejestrowania konta na ePUAP wywaliło mi jave i nie wiem jak ja z powrotem włączyć?
Czy ktoś może mi pomóc ?
jak włączyć obsługę języka JavaScript w przeglądarce?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
jak włączyć obsługę języka JavaScript w przeglądarce?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0
- dzidekkomar
- Z nami od: 18 czerwca 2014, 07:58
Odp: jak włączyć obsługę języka JavaScript w przeglądarce?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
Javascript jest w Firefoksie włączony i bardzo trudno go wyłączyć, należałoby wpisać w pasku adresu about:config i przestawić klucz javascript.enabled. Problem z GMailem jest raczej problemem z połączeniem internetowym lub z jakimś rozszerzeniem typu Adblock.
Po pierwsze należałoby wyczyścić cache: Historia → Wyczyść historię przeglądania → wybierz Wszystko → rozwiń Szczegóły → zaznacz tylko Pamięć podręczna → naciśnij przycisk Wyczyść teraz
Po pierwsze należałoby wyczyścić cache: Historia → Wyczyść historię przeglądania → wybierz Wszystko → rozwiń Szczegóły → zaznacz tylko Pamięć podręczna → naciśnij przycisk Wyczyść teraz
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0
wyczyściłem cache, nic nie dało... ale z ciekawości wszedłem w about:config i wpisałem w pole szukaj javascript, w nazwach znalazłem operacje javascript.enabled.
Czy to możliwe że się jednak jakoś wyłączyło? Może mogę to jakoś włączyć za pomocą about:config?
Czy to możliwe że się jednak jakoś wyłączyło? Może mogę to jakoś włączyć za pomocą about:config?
- dzidekkomar
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
Nie napisałeś, jaką to ma wartość. True, false? Jak true, to nie ruszaj. Jak false, wystarczy podwójnie kliknąć.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Było false, kliknąłem 2x i poszło
dzięki za pomoc! Pozdrawiam!
- dzidekkomar
• Strona 1 z 1