Witam.
Wytłumaczy mi ktoś co się dzisiaj stało ? Używałem sobie spokojnie aurory, aż do dzisiejszej aktualizacji do nowego produktu: Firefox Developer Edition
Wszystko fajnie, tylko że straciłem wszystkie ustawienia osobiste i zakładki zbierane przez lata.
Firefox Developer Version - Straciłem wszystkie zakładki
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Firefox Developer Version - Straciłem wszystkie zakładki
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0
- 1233211233211
Odp: Firefox Developer Version - Straciłem wszystkie zakładk
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
Czy w katalogu z profilem (Firefox/Pomoc -> Informacje dla pomocy technicznej -> Pokaż folder) masz katalog z kopiami zapasowymi zakładek (bookmarkbackups)? - a w nim ostatnie kopie zapasowe? A może utworzył się z jakiegoś powodu nowy profil - poszukaj czy poziom wyżej, w katalogu profilesnie ma innych profili (być może dostępnych po uruchomieniu Fx poleceniem firefox -P -no-remote)
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
Odp: Firefox Developer Version - Straciłem wszystkie zakładk
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:36.0) Gecko/20100101 Firefox/36.0
Aurory już nie będzie. Dev Edition korzysta z osobnego profilu, zatem zakładek na pewno nie straciłeś.
Jeżeli nie chcesz zmieniać wersji, odznacz w Opcje -> Ogólne -> Allow Firefox Developer Edition and Firefox to run at the same time
Jeżeli nie chcesz zmieniać wersji, odznacz w Opcje -> Ogólne -> Allow Firefox Developer Edition and Firefox to run at the same time
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
• Strona 1 z 1