Witam. Właśnie jestem w trakcie przesiadki z Operki 12, na Firefoxa, ale mam dość (dla mnie) niewygodny problem z kartami.
W Operze mogłam bezproblemowo ustawić sobie, aby odnosniki otwierały się w nowych kartach (w tle) Wystarczyło odklikać opcje: otwieraj nowe strony na bieżącej karcie.
Chcę uzyskać ten sam efekt na FF co w Operze. Poradzono mi zainstalować dodatek TabMix, który miał rozwiązać mój kłopot i skorzystałam z tematów pomocy co do konfigurowania ich, ale ciągle strony, które miały otwierać się w nowych kartach otwierają się w aktywnej a to mi bardzo nie odpowiada.
Zapewne rozumiecie co mam na myśli; przeglądając stronę w karcie A, klikam na odnośnik (np zakładkę) do strony i chcę by otworzyła się ona na karcie B w tle, a nie na karcie A.
Proszę o pomoc.
Otwieranie kart w tle nie działa pomimo Tab Mixa
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Otwieranie kart w tle nie działa pomimo Tab Mixa
Przeglądarka: Opera/9.80 (Windows NT 6.2; Win64; x64) Presto/2.12.388 Version/12.16
- Avery L.
- Z nami od: 12 listopada 2014, 11:00
Odp: Otwieranie kart w tle nie działa pomimo Tab Mixa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
TMP i w ustawieniach: Karty - Otwieranie kart i na środku masz takie coś: Uaktywnij karty otwierane z:
Tam sobie możesz zaznaczyć jeśli chcesz otwierać w aktywnej, lub odznaczyć jeśli ma być odnośnik w tle
Tam sobie możesz zaznaczyć jeśli chcesz otwierać w aktywnej, lub odznaczyć jeśli ma być odnośnik w tle
- Gość
• Strona 1 z 1