Witam, mój problem polega na tym, że od wczoraj nie mogę uruchomić Firefoxa.
Przy włączeniu jest tylko systemowy sygnał błędu. Nie pokazuje się żadne okienko. Nie ma procesu firefox.exe. Nie pomogło przywracanie systemu i próba uruchomienia poprzez firefox.exe -safe-mode
Nie za bardzo mam pomysł o co może chodzić. Nie wiem jaką mam wersję, ale raczej najnowszą lub jedną z najnowszych. Nie próbowałem jeszcze tylko reinstalacji, zaraz ją zrobię i dam znać czy coś pomogło.
Bardzo proszę o pomoc i jakieś pomysły! To moja główna przeglądarka i mam tam wiele ważnych zakładek, haseł itp.
Pozdrawiam!
nie mogę uruchomić Firofoxa
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
nie mogę uruchomić Firofoxa
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C; .NET4.0E)
- zaboistybazant
- Z nami od: 29 września 2015, 20:59
Odp: nie mogę uruchomić Firofoxa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
Jak miałeś w Firefoxie ublocka, czy adblocka i zainstalowałeś adfendera, to za chiny nie uruchomisz przeglądarki. Jeszcze ustaw usługę wia - windows image acquisitiom - we właściwościach uruchom usługę i ustaw tryb uruchamiania na ręczny.
Moje słowa starzeją się ze mną i prowadzą do ściany.
- Garu
- Z nami od: 31 stycznia 2014, 18:55
Odp: nie mogę uruchomić Firofoxa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
Kurde nie za bardzo rozumiem 
Na szczęście pomogło po prostu ściągnięcie najnowszej wersji (jednak wyszło coś trochę nowszego) i instalacja (starego nawet nie musiałem kasować).
Nie wiem o co chodziło, ale już wszystko śmiga - i to dla mnie najważniejsze. Jednakże dzięki Garu za bardzo szybką odpowiedź i próbę pomocy!
Temat uważam za zamknięty, ale może niech zostanie na wszelki wypadek dla przyszłych pokoleń (oczywiście decyzję zostawiam administratorom/moderatorom).
Pozdrawiam!
Na szczęście pomogło po prostu ściągnięcie najnowszej wersji (jednak wyszło coś trochę nowszego) i instalacja (starego nawet nie musiałem kasować).
Nie wiem o co chodziło, ale już wszystko śmiga - i to dla mnie najważniejsze. Jednakże dzięki Garu za bardzo szybką odpowiedź i próbę pomocy!
Temat uważam za zamknięty, ale może niech zostanie na wszelki wypadek dla przyszłych pokoleń (oczywiście decyzję zostawiam administratorom/moderatorom).
Pozdrawiam!
- zaboistybazant
- Z nami od: 29 września 2015, 20:59
• Strona 1 z 1