Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0
Po zainstalowaniu Firefox v.43 x64 (do tej pory miałam v.41 x32) zwiększyła się wysokość przycisków z ikonami na pasku nawigacji (np. ikona domku czy wyślij odnośnik) i nie wiem, jak ją zmniejszyć. Wysokość paska nawigacji mam określoną w pliku CSS na 38 px i do tej pory te przyciski się do tego dostosowywały, a teraz się rozlazły i nie wiem jak je zmniejszyć. Same ikony na tych przyciskach nie zmieniły rozmiarów (poza jedną), tylko ich obramowanie. Próbowałam za pomocą DOM inspektora sprawdzić selektory tych elementów, ale nic nie chce działać, ani ogólnie
toolbarbutton, ani dla konkretnego przycisku
#email-link-button. Cokolwiek nie wpiszę w CSS, to na te przyciski nie działa. Nawet jak zmniejszam wysokość paska nawigacji do 30 px i dodaję margines 8 px u dołu, to ich wysokość pozostaje niezmienna. Co ciekawe, te na pasku bocznym, dodanym przez rozszerzenie Vertical Toolbar, mogę sobie powiększać i zmniejszać bez problemu na wszystkie strony. Próbowałam także zaznaczać opcję:
"Małe przyciski na pasku nawigacji" w ustawieniach dodatku Classic Theme Restorer, bez skutku

Proszę o pomoc.
@Edycja:
W końcu udało się je zmienić za pomocą dodatku
Classic Toolbar Buttons (zainstalowany już dawno temu i nie zmieniałam ustawień po zmianie wersji FF), po ustawieniu
Navigation toolbar buttons - Enabled (simple) w sekcji
Classic style for... Niestety teraz z tego powodu mam brzydki przycisk
wstecz/do przodu. Wcześniej cały czas było ustawione na
Enable + classic large button i przycisk wstecz/do przodu wyglądał dobrze, a pozostałe przyciski na pasku nawigacji były normalnej wielkości. Nie wiem dlaczego w tej wersji FF nagle się to zmieniło. Także nadal problem nie do końca rozwiązany, bo jednak chciałabym mieć poprzedni przycisk.