Witam!
Od pewnego momentu (bodajże od FF43) mam problem z Youtube. Problem polega na tym, że po przejściu do karty, lub zmaksymalizowaniu przeglądarki ze wstrzymanym wideo, zaraz po wciśnięciu play, pojawia się "ekran ładowania", mimo że wideo jest na pasku wczytane i odtwarza się normalnie. Kolejnym problemem jest chęć ponownego zatrzymania odtwarzanego wideo zaraz po jego kontynuowaniu. Muszę czekać aż ten "ekran ładowania" zniknie z okna i dopiero wtedy mogę to zrobić ponownie. W trakcie ponownego zatrzymywania wideo, przycisk "play" nawet nie zmienia się w przycisk "pause". To tak jakby player ciągle widział, że wideo jest zapauzowane.
Załączam obrazek, który pokazuje jak wygląda problem.
http://imgur.com/96M1iI4
Korzystam oczywiście z HTML5 (nie wiem nawet czy Flash jest nadal dostępny na YT).
Problem z pauzowaniem wideo na Youtube
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z pauzowaniem wideo na Youtube
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0
- Belfor
- Z nami od: 16 grudnia 2015, 13:17
Mozilla zacina Youtube
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0
Witam serdecznie, chciałam prosić o pomoc. Od jakiegoś czasu Mozilla zacina mi oglądanie filmików na Youtube. Objawia się to w taki sposób, że nie mogę zapauzować danego video. Tam gdzie zwykle pojawia się znak pauzy cały czas jest pokazany guzik play. Dopiero po jakimś czasie pojawia się przycisk pauzy wtedy dopiero mogę ją uruchomić. Do tego na filmiku często pojawia mi się takie kółko jakby filmik jeszcze cały nie załadował.
Sprawdzałam na innych przeglądarkach i tam działa poprawnie, czyli coś jest nie tak z Firefoxem dlatego bardzo proszę, pomóżcie!
Sprawdzałam na innych przeglądarkach i tam działa poprawnie, czyli coś jest nie tak z Firefoxem dlatego bardzo proszę, pomóżcie!
- Farnesse
• Strona 1 z 1