Mozilla Hotfix jako dodatek
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Mozilla Hotfix jako dodatek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:47.0) Gecko/20100101 Firefox/47.0
Od dzisiaj na zakładce dodatki pojawił mi się nowy dodatek, który nazywa się: firefox hotfix 20160826.01, zgodnie z opisem instaluje się on samodzielnie i pochodzi od Mozilli. Wcześniej czegoś takiego nie miałem i nigdy nie widziałem, by coś takiego Mozilla instalowała. Czy Mozilla coś pozmieniała i teraz jest jakiś nowy samodzielny dodatek czy coś jest nie tak z moją przeglądarką?
- Jock28
Odp: Mozilla Hotfix jako dodatek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:48.0) Gecko/20100101 Firefox/48.0
Tutaj jest opisane o co chodzi. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1298404
Ten hotfix sprawdza, czy na komputerze zainstalowane jest WebSense, jeśli nie jest zainstalowane, zezwala na aktualizacje przeglądarki do wersji 48.0.2 Dzieje się tak dlatego, że Firefox 48 ma jakiś konflikt z WebSense i automatyczne aktualizacje zostały wstrzymane.
Ten hotfix sprawdza, czy na komputerze zainstalowane jest WebSense, jeśli nie jest zainstalowane, zezwala na aktualizacje przeglądarki do wersji 48.0.2 Dzieje się tak dlatego, że Firefox 48 ma jakiś konflikt z WebSense i automatyczne aktualizacje zostały wstrzymane.
- Gość
• Strona 1 z 1